Beko koelvriescombinatie RCSA330K20W review

Beko koelvriescombinatie RCSA330K20W review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko koelvriescombinatie RCSA330K20W

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Beko koelvriescombinatie RCSA330K20W
Deze Beko koelvriescombinatie is voorzien van LED verlichting langs de zijkanten en het plafond, zodat je voldoende zicht hebt op jouw etenswaren. Andere voordelen: energie-efficiëntieklasse A+, bewaartijd bij stroomuitval én een deur open alarm!
Ruime inhoud met optimale indelingsmogelijkheden
Het koelgedeelte heeft een nettocapaciteit van 205 liter. Deze ruimte is voorzien van een groentelade en maar liefst vier legplateaus, waardoor je al jouw eten netjes en overzichtelijk kunt organizen. Behalve de legplateaus en groentelade heeft het apparaat ook verschillende legbakjes aan de binnenzijde van de deur. Het vriesgedeelte heeft een nettocapaciteit van 90 liter. Dit gedeelte bestaat uit drie royale lades die voldoende ruimte bieden om jouw vrieswaren netjes in te delen.
Breng jouw energierekening omlaag
Wanneer je een apparaat met energie-efficiëntieklasse A in jouw bezit hebt, kun je met recht zeggen dat deze koelkast zeer zuinig omgaat met energie. Met een energie-efficiëntieklasse van A+ doet deze koelvriescombinatie van Beko er nog een extra schepje bovenop. Dit betekent namelijk dat de koelvriescombinatie nog eens 20 procent minder energie verbruikt dan hetzelfde apparaat met energie-efficiëntieklasse A. Het gemiddeld jaarlijks energieverbruik is dankzij de energie-efficiëntieklasse van A+ slechts 267 kilowattuur. Dit komt neer op een gemiddelde van 0.73 kilowattuur per dag.
Nog prettiger in gebruik
Het apparaat is uitgerust met nog een aantal andere handige productspecificaties, waardoor deze Beko koelvriescombinatie nog prettiger wordt in gebruik. Zo is de koelkast voorzien van een deur open alarm, zodat je wordt gewaarschuwd als de deur per ongeluk open is blijven staan. Behalve het deur open alarm is er ook een oplossing als de stroom onverhoopt uitvalt. Het apparaat heeft namelijk een bewaartijd bij stroomuitval van 18 uur. Dit geeft jou voldoende tijd om de producten elders op te bergen of om de stroom weer in werking te zetten. Deze Beko koelvriescombinatie RCSA330K20W is te omschrijven als een ruim en energiezuinig apparaat dat dankzij de handige extra's, zoals het deur open alarm en bewaartijd bij stroomuitval, nog prettiger wordt in gebruik. Hierdoor is deze koelvriescombinatie met recht een verrijking voor jouw huishouden te noemen.

Laatst bekende prijs: € 349.00

Bekijk alle Beko koelvriescombinatie RCSA330K20W reviews

About the Author