Beko koelvriescombinatie RDSA240K20W review

Beko koelvriescombinatie RDSA240K20W review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko koelvriescombinatie RDSA240K20W

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Beko koelvriescombinatie RDSA240K20W is van alle markten thuis
De Beko koelvriescombinatie RDSA240K20W is zeer geschikt voor iedereen die op zoek is naar een budgetvriendelijke koelkast die voldoende ruimte biedt voor een compleet gezin. Het vier sterren vriesgedeelte houd je etenswaren bovendien langdurig vers. Het koelgedeelte van de Beko koelvriescombinatie RDSA240K20W heeft een royale inhoud van maar liefst 177 liter en is uitgerust met vier legplanken, waarvan er drie verstelbaar zijn. Zo kun je je koelkast helemaal naar eigen wens inrichten. De plateaus zijn gemaakt van glas, wat niet alleen het overzicht ten goede komt maar er ook voor zorgt dat je je de planken eenvoudig schoon kunt maken.
De koelventilator zorgt voor snelle en effici├źnte koeling
De Beko koelvriescombinatie RDSA240K20W koelt extra snel door de ingebouwde ventilator, die koele lucht optimaal door de koelkast verspreidt. Deze ventilator staat borg voor een snellere koeling, waardoor je ook nog eens op je energiekosten zult besparen. De deur van de Beko koelvriescombinatie RDSA240K20W is uitgerust met een flessenrek en twee multifunctionele legplankjes die je op verschillende hoogtes kunt bevestigen. Bovendien is de draairichting van de deur in een handomdraai te verwisselen, wat de koelvriescombinatie makkelijk inpasbaar maakt in alle keukens.
Een viersterren-vriezer met voldoende inhoud
Naast het koelgedeelte is de Beko koelvriescombinatie RDSA240K20W voorzien van een autonoom vriesgedeelte. De vriezer biedt met een nettocapaciteit van 46 liter voldoende ruimte om je etenswaren in te vriezen. Door zijn 4-sterren vermogen kan hij invriezen tot -18 graden, zodat je je etenswaren voor langere tijd kunt bewaren. Ondanks zijn royale inhoud is de Beko koelvriescombinatie RDSA240K20W geen sta-in-de-weg te noemen. Met een hoogte van 146,5 cm, een breedte van 54 cm en een diepte van 60 cm is de Beko koelvriescombinatie RDSA240K20W ook in een kleinere keuken nog prima te herbergen. De koelvriescombinatie is voorzien van een A+ energielabel, wat je de garantie geeft dat je je energiekosten eenvoudig onder controle kunt houden.

Laatst bekende prijs: € 269.00

Bekijk alle Beko koelvriescombinatie RDSA240K20W reviews

About the Author