Beko koelvriescombinatie RDSA240K20XP review

Beko koelvriescombinatie RDSA240K20XP review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Beko koelvriescombinatie RDSA240K20XP

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Beko koelvriescombinatie RDSA240K20XP, veel praktische koelruimte
De Beko koelvriescombinatie RDSA240K20XP biedt aan elk gezin voldoende koel- en vriesruimte. De deur is naar wens rechts of links te plaatsen, de ruimte is gemakkelijk zelf in te delen en je koelvriescombinatie gebruikt slechts weinig energie.
Zelf je koelruimte effici├źnt indelen
Heb je een gezin of leef je samen met je partner, dan kun je altijd een koelvriescombinatie gebruiken die zowel een uitgebreid vriesgedeelte als veel nettoruimte in het koelgedeelte heeft. De Beko koelvriescombinatie RDSA240K20XP is dan een voordelige en betrouwbare keuze. Wil je hem plaatsen in je bestaande keuken en maakt het wat uit in welke richting de deur opent? Bij deze Beko kun je kiezen voor een naar rechts of naar links openende deur. In het koelgedeelte heb je een netto-inhoud van 177 liter, te verdelen over vier naar eigen inzicht te plaatsen legplateaus en deurschappen die ook op diverse hoogtes te plaatsen zijn. Zo maak je je eigen optimale indeling en kun je zoveel mogelijk levensmiddelen kwijt.
Een robuuste en duurzame koelvriescombinatie
De flexibele indeling van je Beko koelvriescombinatie RDSA240K20XP is een groot voordeel. Niet alleen als je de indeling van je koelkast zoveel mogelijk op jouw consumptiepatroon wilt aanpassen, maar ook als je zoveel mogelijk overzicht in je koelkast wilt hebben. Overzicht is belangrijk; de kans dat je levensmiddelen vergeet, is dan het kleinst. Je vriesgedeelte heeft een netto-inhoud van 46 liter. Dit maakt het mogelijk om vlees of vis in grotere en voordelige partijen in te kopen en ook plek over te houden om brood of groente in te vriezen. Heb je veel tegelijkertijd in te vriezen? Binnen 24 uur heeft deze Beko 4 kg aan vlees volledig ingevroren. De robuuste metalen behuizing van je koelvriescombinatie garandeert een lange levensduur en een duurzame investering.
Zuinig met energie en nagenoeg stil
Het geluidsniveau van je Beko koelvriescombinatie RDSA240K20XP bedraagt slechts 40 dB. Je zult nauwelijks merken dat hij continu zijn werk doet. Je mag ook rekenen op een jaarlijks energieverbruik van 226 kWh. Vergeleken met koelvriescombinaties van deze grootte mag je de Beko koelvriescombinatie RDSA240K20XP dus gerust een zeer zuinig apparaat noemen.

Laatst bekende prijs: € 299.00

Bekijk alle Beko koelvriescombinatie RDSA240K20XP reviews

About the Author