Bosch koelvriescombinatie KGE366W4P review

Bosch koelvriescombinatie KGE366W4P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie KGE366W4P

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Bosch koelvriescombinatie KGE366W4P geeft je veel gebruiksgemak
De zeer zuinige Bosch koelvriescombinatie KGE366W4P heeft veel ruimte en is gemakkelijk op maat in te delen. Je hoeft hem vrijwel nooit te ontdooien. Groente en fruit blijft in deze Bosch nog langer vers en inruimen gaat bijzonder snel en handig.
Makkelijk op maat in te delen
Als je gezin behoefte heeft aan een koelvriescombinatie die gemakkelijk in te delen en in te ruimen is, is de Bosch koelvriescombinatie KGE366W4P een prima optie. Deze koelvriescombinatie heeft een koelgedeelte met een netto-inhoud van 214 liter. Het vriesgedeelte biedt met zijn 88 liter ook meer dan voldoende ruimte. Deurschappen en twee van de vier legplateaus zijn gemakkelijk op maat te plaatsen. Daarnaast heeft deze Bosch ook een ruimtebesparend verchroomd flessenrak. Drie van de vier plateaus zijn makkelijk uit te schuiven. Dit maakt inruimen en schoonmaken tot een fluitje van een cent.
Hou je levensmiddelen nog langer in topconditie
In het vriesgedeelte vind je de praktische BigBox. In deze extra grote lade kun je zaken bewaren die meer volume innemen, zoals taarten of een extra voorraad diepvriespizza's. Zo hou je de rest van je vriezer overzichtelijk. Je groente en fruit bewaar je het beste in de grote VitaFresh-lade. In deze lade kun je zelf de temperatuur en luchtvochtigheid instellen. Dit zorgt voor een langere bewaartijd van je verse voedsel, met behoud van voedingswaarde, sap en structuur. Dankzij de LowFrost-technologie van de Bosch koelvriescombinatie KGE366W4P hoef je hem veel minder vaak handmatig te ontdooien. Hou je van overzicht in je koelkast? Met de zeer heldere LED-verlichting is dat nooit een probleem.
Nauwelijks geluid en zeer zuinig met energie
Met een geluidsniveau van slechts 38 dB zul je deze Bosch koelvriescombinatie KGE366W4P nauwelijks horen. Mocht onverhoopt de stroom uitvallen, dan zorgt de zeer goede isolatie ervoor dat je voedsel tot 35 uur op een voedselveilige temperatuur wordt gehouden. Per jaar verbruikt de Bosch koelvriescombinatie KGE366W4P 161 kWu aan energie. Deze prestatie leverde hem een plek op in de allerzuinigste energie-effici├źntieklasse A+++. Vergeleken met je oude koelkast ga je concreet geld besparen op je energierekening.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie KGE366W4P reviews