Bosch koelvriescombinatie KGE366W4P review

Bosch koelvriescombinatie KGE366W4P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie KGE366W4P

Product informatie:

De zeer zuinige Bosch koel- vriescombinatie KGE366W4P uit de Serie|4 is uitgeroepen tot beste koop 2019. Hij heeft veel ruimte en is gemakkelijk op maat in te delen. Je hoeft hem vrijwel nooit te ontdooien. Groente en fruit blijft in deze Bosch nog langer vers en inruimen gaat bijzonder snel en handig. Deze koelkast is geschikt voor middelgrote gezinnen.
Makkelijk op maat in te delen
Als je gezin behoefte heeft aan een koel- vriescombinatie die gemakkelijk in te delen en in te ruimen is, is de Bosch koel- vriescombinatie KGE366W4P een prima optie. Deze koel- vriescombinatie heeft een koelgedeelte met een netto-inhoud van 214 liter. Het vriesgedeelte biedt met zijn 88 liter ook meer dan voldoende ruimte. Deurschappen en twee van de vier legplateaus zijn gemakkelijk op maat te plaatsen. Daarnaast heeft deze Bosch ook een ruimtebesparend verchroomd flessenrak. Drie van de vier plateaus zijn makkelijk uit te schuiven. Dit maakt inruimen en schoonmaken tot een fluitje van een cent.
Hou je levensmiddelen nog langer in topconditie
Het koelgedeelte is voorzien van een Airfresh-filter dat er voor zorgt dat de lucht in de koolkast wordt geneutraliseerd en dat de bacteriën uit de lucht worden gefilterd. Geen nare geurtjes meer in jouw koelkast. De LED-verlichting verlicht de koelkast gelijkmatig en is bovendien nog eens energie zuiniger.
VitaFresh: Langer vers
Je groente, fruit en vlees bewaar je het beste in de grote VitaFresh-lade. Er is er een speciaal voor je groente en fruit en eentje voor je vlees en vis. In deze lade kun je zelf de temperatuur en luchtvochtigheid instellen. Dit zorgt voor een langere bewaartijd van je verse voedsel, met behoud van voedingswaarde, sap en structuur
Gemakkelijk Invriezen
In het vriesgedeelte vind je de praktische BigBox. In deze extra grote lade kun je zaken bewaren die meer volume innemen, zoals taarten of een extra voorraad diepvriespizza's. Zo hou je de rest van je vriezer overzichtelijk. De supercooling functie zorgt er voor dat als jij nieuwe boodschappen toevoegt aan de vriezer de temperatuur tijdelijk wordt verlaagt. Hierdoor worden de nieuwe producten sneller op temperatuur gebracht en worden de ingevroren producten niet beïnvloed. Dankzij de LowFrost-technologie van de Bosch koel- vriescombinatie KGE366W4P hoef je hem veel minder vaak handmatig te ontdooien. Hou je van overzicht in je koelkast? Met de zeer heldere LED-verlichting is dat nooit een probleem.
Nauwelijks geluid en zeer zuinig met energie
Met een geluidsniveau van slechts 38 dB zul je deze Bosch koel- vriescombinatie KGE366W4P nauwelijks horen. Dit apparaat is uitgerust met een vakantie modus. Als je deze activeert wordt energieverspilling voorkomen. De vriezen en de koelkast hebben aparte koelcircuits. Het voordeel hiervan is dat de temperatuur in afzonderlijk geregeld kan worden met de elektronische bediening. Mocht onverhoopt de stroom uitvallen, dan zorgt de zeer goede isolatie ervoor dat je voedsel tot 35 uur op een voedselveilige temperatuur wordt gehouden. Per jaar verbruikt de Bosch koel-vriescombinatie KGE366W4P 161 kWu aan energie. Deze prestatie leverde hem een plek op in de aller zuinigste energie-efficiëntieklasse A+++. Vergeleken met je oude koelkast ga je concreet geld besparen op je energierekening.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie KGE366W4P reviews

About the Author