Bosch koelvriescombinatie KGE36BL41 review

Bosch koelvriescombinatie KGE36BL41 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie KGE36BL41

Name
Review score

Product informatie:

Met de Bosch KGE36BL41 is je praktische keuken een feit
Anderhalve eeuw van kwaliteit verzekert
Bosch, wie kent het merk nou niet. De reden hiervoor is dat dit merk al generaties lang het dagelijkse leven gemakkelijker maakt met zijn kwalitatieve en technisch betrouwbare huishoudtoestellen. Met de Bosch KGE36BL41 koelvriescombinatie reken je op diezelfde kwaliteitsgarantie, en zijn bijzonder besparende functies en praktische vakken maken hem tot een zeer begeerde keukenhulp.
Praktische koelvriescombinatie met vriesvak onder ijskast
Wat heb je aan design zonder functionaliteit? Omgekeerd is het ook niet onbelangrijk dat huishoudtoestellen mooi staat in ons interieur. Met deze koelkast van Bosch vang je twee vliegen in een klap. Met zijn stijlvol jasje van roestvrij staal straalt deze Bosch klasse uit. Ook van binnen is het design merkbaar zorgvuldig uitgekozen zodat het resultaat een ideale combinatie is van esthetische materialen met een efficiënte indeling.
Nieuwe functies voor meer comfort
Energielabel A+++: goed voor het milieu en voor uw portemonnee
Omdat het Energielabel A+++ is, wordt er gezorgd voor de grootst mogelijke energiebesparing. Ook de ingebouwde ChillerBox met een temperatuur rondom 0°C en een lage luchtvochtigheid zorgt voor een zuinig energieverbruik. Bovendien houdt het je vlees en vis tot 2 keer langer vers. Het LowFrost systeem zorgt ervoor dat de vorming van ijs beduidend afneemt, waardoor het ontdooiproces een stuk korter wordt. Weer een besparende zet van Bosch. Door het FLexShelf principe met in- en uitklapbaar glasplateau ontstaat er lekker veel ruimte en overzichtelijkheid. Kom je thuis met een tas vol fruit en groente? Dankzij de Crisperbox, die over de mogelijkheid beschikt om de vochtigheidsgraad aan te passen met een schuifregelaar, blijven ze lekker lang vers, en door de gegolfde bodem worden ze ook nog eens beschermt tegen condensatiewater. Kortom, met zijn slimme energiebezuiniging, efficiënte opbergvakken en smaakvolle uitvoering maakt deze koelvriescombinatie van Bosch misschien binnenkort jouw huishouden gelukkig

Laatst bekende prijs: € 529.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie KGE36BL41 reviews