Bosch koelvriescombinatie KGE36VI4A review

Bosch koelvriescombinatie KGE36VI4A review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie KGE36VI4A

Product informatie:

Bosch koelvriescombinatie KGE36VI4A
Een 302 liter vrijstaande combi met rvs deuren en anti-fingerprint coating. De elektronische temperatuurregeling is gescheiden en uitgerust met superkoelen- en supervriezen functie. In de koelruimte zitten 2 VitaFresh laden en LED verlichting.
Een nauwkeurige temperatuurregeling met FreshSense beheer
Op het elektronische display van de KGE36VI4A kan voor zowel het koelgedeelte als het diepvriesgedeelte de temperatuur tot op de graad nauwkeurig worden ingesteld. In beide ruimten zit er een FreshSense sensor om de temperatuur constant op het ingestelde niveau te houden. Bij het inladen van nieuwe boodschappen kun je superkoelen en/of supervriezen activeren. Deze functies werken onafhankelijk van elkaar en hun toetsen zitten op de twee uiteinden van het display om verwarring te voorkomen. De handige Vakantie-modus is met één toets instelbaar en zorgt ervoor dat alle koelproducten op +14 °C en alle diepvriesproducten op −18 °C blijven wanneer je op reis bent.
De koelruimte van de Bosch koelvriescombinatie KGE36VI4A
Het koelgedeelte van deze combi heeft een netto inhoud van 214 liter. De ruimte is voorzien van 4 plateaus van veiligheidsglas, 1 groot verchroomd flessenrek, 3 transparante deurvakken en 2 VitaFresh laden. De VitaFresh zone voor groente en fruit heeft een instelbare luchtvochtigheidsregeling. In de 0 graden VitaFresh zone is vlees en vis extra lang houdbaar. Dankzij heldere LED lampen heb je een uitstekend zicht op al je koelproducten.
De vriesruimte van de Bosch koelvriescombinatie KGE36VI4A
De diepvriesruimte heeft een netto inhoud van 88 liter. De 3 laden, waarvan 1 BigBox, zijn makkelijk uitschuifbaar en hebben een volledig transparante voorkant. Het varioFreezing systeem met uitneembare glasplateaus maakt de indeling flexibel. Door LowFrost technologie hoef je minder te ontdooien en verloopt het proces sneller.
Stijlvol roestvrij staal met anti-fingerprint
De 186 cm hoge vrijstaande koelvriescombinatie heeft deuren van rvs. Om het roestvrij staal mooi vingerafdrukvrij te houden is er een kleurloze anti-fingerprint coating op aangebracht. De zijkanten van de kast zijn in zilver-metalic uitgevoerd. Met een A+++ energielabel zorgt de KGE36VI4A van Bosch uiterst zuinig voor perfecte koel- en vriesresultaten.

Laatst bekende prijs: € 671.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie KGE36VI4A reviews

About the Author