Bosch koelvriescombinatie KGE36VL4A review

Bosch koelvriescombinatie KGE36VL4A review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie KGE36VL4A

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Bosch KGE36VL4A: riante opbergruimte, klein energieverbruik
De Bosch KGE36VL4A is een ruime koelvriescombinatie die vernieuwend is op het vlak van energiebesparing. Vlees, vis of groenten, elk voedingstype bewaar je op de best mogelijke manier. Het toestel is gemakkelijk te onderhouden.
Geen ijsvorming dankzij LowFrost-systeem
Het vriesgedeelte van de Bosch KGE36VL4A is uitgerust met het LowFrost-systeem. Dit wil zeggen dat er in de wand van de vriezer een verdamingsleiding voorzien is. Daardoor kan vocht dat in de vriezer vrijkomt zich op de wand zetten en verdampen. Het gevolg? In het toestel heb je een minimum aan ijs- en rijpvorming. Dit maakt de vriezer bovendien ook energiezuinig. Het toestel is niet voor niets uitgerust met het A+++ energielabel. Het vriesgedeelte is baanbrekend qua gebruiksvriendelijkheid dankzij de VarioZone-technologie. Zo kun je de glasplateaus wegnemen en de vriezer naar eigen wens indelen. Bij Bosch weet men dat de behoeften van elk gezin anders zijn. Het automatisch SuperVriezen herkent een temperatuursverandering in het vriesgedeelte, bijvoorbeeld als je er nieuwe etenswaren in plaatst. Daarop daalt de temperatuur van de vriezer tijdelijk, totdat de ingestelde temperatuur bereikt is.
Aangepaste koeling met het VitaFresh-systeem
Heb je de Bosch in huis, dan kun je gerust boodschappen voor een hele week opbergen in het koelgedeelte en toch volop genieten van verse groenten en fruit. De indeling van het koelgedeelte is hier immers op afgestemd door het VitaFresh-systeem. Hiermee kun je voor bijvoorbeeld vlees en vis een extra koele temperatuur instellen, terwijl je ook de luchtvochtigheid specifiek voor groenten en fruit kunt regelen. Zo tover je elke dag van de week verse, knapperige en smaakvolle voedingswaren te voorschijn uit je koelkast.
De hele week verse voedingswaren
Met een totale inhoud van 214 liter kun je heel wat lekkers opbergen in deze koelvriescombinatie. De glasplateaus van het koelgedeelte zijn uitneembaar en zijn gemaakt uit veiligheidsglas. De klasse van dit toestel zit bovendien in de details. Zo is het toestel voorzien van een energiezuinige ledverlichting die een goed overzicht geeft van de hele inhoud van het toestel. Kortom, ben je op zoek naar een revolutionaire koelvriescombinatie waarmee je je passie voor lekker eten volledig kunt uitleven, dan is de Bosch koelvriescombinatie KGE36VL4A jouw volgende toestel!

Laatst bekende prijs: € 620.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie KGE36VL4A reviews

About the Author