Bosch koelvriescombinatie KGE396I4P review

Bosch koelvriescombinatie KGE396I4P review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie KGE396I4P

Product informatie:

Bosch koelvriescombinatie KGE396I4P
Deze extra zuinige A+++ koelvriescombinatie beschikt over een VitaFresh-lade voor fruit en Lowfrost voor minder vaak ontdooien. Ga je op vakantie, dan bespaar je energie met de handige vakantiemodus! Daarbij is hij lekker stil met 34 dB.
Design en gebruik van de Bosch koelvriescombinatie KGE396I4P
De Bosch KGE396I4P is een vrijstaande koelvriescombinatie met het vriesvak onder. Hij is uitgevoerd in roestvrijstaal met anti-fingerprint, zodat de behuizing er mooi en schoon uit blijft zien. De deurscharnieren van de Bosch KGE396I4P zitten rechts, maar als dit voor jou handiger is kan je de draairichting verwisselen. Als je de koeling opent, wordt de inhoud van 250 liter verlicht met LED verlichting. Zuinig, en niet te fel voor je ogen.
Superkoelen met de Bosch KGE396I4P
Om net gekochte voedingswaren extra vers te houden, kan je de functie Superkoelen gebruiken. Je kan met superkoelen de temperatuur verlagen tot 2 graden. Om een groot energieverbruik te voorkomen, schakelt superkoelen na 6 uur weer automatisch over naar de oorspronkelijke temperatuur.
Handige vakantiemodus
Met de vakantiemodus voorkom je energieverspilling in met name de koeling. In de vakantiemodus is de koeling 14 graden en de vriezer -18 graden. Goed voor je energierekening!
Indeling en inruimen
Het ruime koelgedeelte van de Bosch koelvriescombinatie KGE396I4P heeft plateaus van veiligheidsglas en is makkelijk schoon te maken. Je hebt de volgende opbergmogelijkheden:
4 legplateaus
1 verchroomd flessenrek
2 vershoudlades
1 groot deurvak
3 kleinere deurvakken, waarvan één met eierenrekje
Uniek aan de Bosch koelvriescombinatie KGE396I4P is de VitaFresh-lade. Deze lade heeft een apart geregelde luchtvochtigheidsgraad, waardoor je groenten en fruit langer zijn vitaminen behoudt. Bovenal blijft alles lekker van smaak!
Vriesgedeelte met praktische BigBox
De 4-sterren vriezer van de Bosch koelvriescombinatie KGE396I4P heeft een inhoud van 88 liter. De vriezer heeft 3 lades, waarvan één extra grote. In deze lade kan je ook je pizza's of taarten moeiteloos opbergen. Door LowFrost hoef je minder vaak te ontdooien. Dat scheelt tijd!
Praktisch, zuinig en degelijk.
De Bosch koelvriescombinatie KGE396I4P is goed voor je energierekening én voor je voedingswaren. Groente en fruit blijven langer goed in de VitaFresh box en de BigBox in de LowFrost vriezer zorgt voor extra ruimte. Daarbij is de kwaliteit oerdegelijk – echt Bosch!

Laatst bekende prijs: € 849.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie KGE396I4P reviews

About the Author