Bosch koelvriescombinatie KGE39ML40 review

Bosch koelvriescombinatie KGE39ML40 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie KGE39ML40

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Koelt uiterst zuinig
Met de Bosch KGE39ML40 koel en vries je jouw levensmiddelen zeer zuinig en de koelvriescombinatie is daarom ingedeeld in energieklasse A+++. De innovatieve VitaFresh-koeltechnologie houdt levensmiddelen tot wel drie keer langer vers. Het VitaFresh-compartiment is opgedeeld in twee zones: de 'droge' VitaFresh-zone is perfect voor het bewaren van worst, kaas, vlees en vis. De 'vochtige' VitaFresh-zone heeft het perfecte klimaat voor groente en fruit en zorgt ervoor dat versheid, smaak en voedingswaarden langer behouden blijven.
Veel ruimte voor grote diepvriesproducten in de BigBox-lade
Deze Bosch koelvriescombinatie beschikt over een extra diepe vrieslade om al je diepvriesproducten moeiteloos in op te bergen. Zeer geschikt voor grote dozen, bijvoorbeeld van taarten en pizza’s.
LED-verlichting zet de inhouw van je koelkast in de schijnwerpers
LED-lampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. LED-verlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee.
Minder vaak ontdooien door lowFrost technologie
LowFrost bespaart j een hoop werk doordat de vorming van ijs wordt verminderd. Koel-vrieskasten hoeven veel minder vaak te worden ontdooid en het energieverbruik blijft constant. En als je toch eens moet ontdooien, kun je dankzij een afvoer onderin het apparaat dit makkelijk en snel doen.
Bescherm gekoelde producten met Super-koelen
Wanneer de functie Super-koelen is ingeschakeld, worden net gekochte levensmiddelen sneller gekoeld. En tegelijk voorkomt deze functie opwarming van de producten die al in de koelkast staan. De temperatuur kan met een knop tot max. 2 °C worden verlaagd. Om energieverspilling te voorkomen, schakelt de functie na ongeveer 6 uur automatisch uit.
Met een gerust hart op vakantie, dankzij de Vakantie-modus
Als deze functie is geactiveerd, is de temperatuur in de koelruimte ca. +14 °C en in de diepvriesruimte ca. −18 °C. Dit beschermt je diepvriesproducten en voorkomt energieverspilling in de koelruimte.
Super-vriezen: bescherming voor diepvriesproducten
De functie Super-vriezen voorkomt dat bevroren levensmiddelen ontdooien als je nieuwe producten in de vriezer plaatst en zorgt ervoor dat de nieuw geplaatste producten sneller bevriezen. Toestellen met Super-vriezen schakelen de functie automatisch uit zodra de gewenste temperatuur is bereikt. Dit voorkomt energieverspilling.

Laatst bekende prijs: € 629.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie KGE39ML40 reviews

About the Author