Bosch koelvriescombinatie KGE39VW4A review

Bosch koelvriescombinatie KGE39VW4A review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie KGE39VW4A

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch koelvriescombinatie KGE39VW4A
Een 337 liter combi met gescheiden temperatuurregeling en FreshSense klimaat controle. In de koelkast zitten 2 VitaFresh zones, een liggend flessenrek en LED verlichting. De LowFrost vriezer met invriesautomaat heeft een extra ruime BigBox.
Gescheiden temperatuurregeling, superkoelen en supervriezen
De temperatuur voor de koelkast en de vriezer kun je apart instellen op het digitale bedieningspaneel. Op het paneel vind je ook toetsen voor superkoelen, supervriezen en vakantiemodus. Met superkoelen breng je de temperatuur in het koelgedeelte tijdelijk naar +2 °C. Deze functie is niet alleen praktisch bij het inladen van verse boodschappen, maar ook bruikbaar om je dranken snel te koelen.
Een flexibel indeelbare koelruimte met 2 VitaFresh lades
Het koelgedeelte van de Bosch KGE39VW4A heeft een netto inhoud van 249 liter. Dankzij uitschuifbare, in hoogte verstelbare glazen leggers is de indeling erg flexibel. Voor je frisdrank en wijn is er een groot verchroomd flessenrek. Het VitaFresh compartiment bestaat uit twee zones: een ‘droge’ VitaFresh-lade om vlees, vis, worst en kaas langer vers te houden en een ‘vochtige’ VitaFresh-lade voor je groente en fruit. Energiezuinige LED verlichting zorgt voor een helder zicht op de volledige koelruimte.
Een LowFrost vriesruimte met invriesautomaat
Het 88 liter koelgedeelte is uitgerust met 3 transparante lades. Op de extra ruime BigBox staat een handige diepvrieskalender die aangeeft hoeveel maanden je diepvriesproducten optimaal houdbaar zijn. De supervriezen functie schakelt automatisch in wanneer de sensor een stijging van de temperatuur waarneemt. Zo blijven je bevroren levensmiddelen perfect bevroren wanneer je nieuwe ‘warmere’ boodschappen in de vriezer plaatst. LowFrost technologie (ingeschuimde verdampers in de wanden) beperkt ijsvorming tot een minimum. Je hoeft het vriesgedeelte ook minder vaak te ontdooien.
Bosch koelvriescombinatie KGE39VW4A: Perfect Fit en stijlvol wit
De 201 cm hoge combi is voorzien van een glanzend witte tint en een Perfect Fit ontwerp. Dit laatste betekent dat de laden en plateaus volledig uitschuifbaar zijn bij een deuropeningshoek van 90 graden. Je kunt de kast dus ruimtebesparend strak tegen een zijmuur in de keuken plaatsen. Met de KGE39VW4A van Bosch kies je voor een stijlvolle, functionele en superzuinige koelvriescombinatie.

Laatst bekende prijs: € 677.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie KGE39VW4A reviews

About the Author