Bosch koelvriescombinatie KGE49VW4A review

Bosch koelvriescombinatie KGE49VW4A review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie KGE49VW4A

Product informatie:

Bosch koelvriescombinatie KGE49VW4A, FreshSense voor het juiste klimaat
Om je eten in optimale conditie te houden en de bewaartijd te verhogen, is het nodig om een constante temperatuur te creƫren in de koelvriescombinatie. Daarnaast dient deze temperatuur ook exact te zijn. Wanneer het vriesgedeelte te koud is, zal je ijs bijvoorbeeld veel te hard zijn, is het te warm, dan eindig je met een mousse in plaats van een lekker ijsje. Om dit optimale klimaat te kunnen bieden, is de Bosch koelvriescombinatie KGE49VW4A voorzien van FreshSense sensoren. Zij meten gedurig de temperatuur in het toestel na en passen aan waar nodig.
Bosch koelvriescombinatie KGE49VW4A, snel gekoeld dankzij SuperKoelen
Nieuwe spullen die je in de koelvriescombinatie zet, wil je zo snel mogelijk op de juiste temperatuur krijgen. Tegelijkertijd wil je ook voorkomen dat de reeds aanwezige producten opwarmen door het temperatuurverschil met de nieuwe producten. Hiervoor gebruik je de functie SuperKoelen. Met een druk op de knop verlaag je de temperatuur gedurende 6 uur zodat alles in een mum van tijd gekoeld is. Daarna herstelt de temperatuur zich weer naar het normale niveau zodat je niet onnodig veel elektriciteit verbruikt.
De indeling van het koelgedeelte van de Bosch koelvriescombinatie KGE49VW4A
In het koelgedeelte van de Bosch koelvriescombinatie KGE49VW4A vind je 4 legplateaus die in hoogte verstelbaar zijn, twee groentelades en een flessenrek. In de deur komen daar nog eens 4 vakken bij, eveneens verstelbaar in hoogte. De flexibiliteit van de indeling laat je toe om alles aan te passen in functie van je levensmiddelen. Van wijnflessen tot frisdrank, sausjes tot pakjes vlees of kaas, alles past moeiteloos in het toestel. Daar de lades transparant zijn, hoef je ze niet te openen om hun inhoud te zien.
Maak gebruik van de BigBox in de Bosch koelvriescombinatie KGE49VW4A
In het vriesgedeelte van de Bosch koelvriescombinatie KGE49VW4A zorgt de BigBox ervoor dat ook grote verpakkingen makkelijk opgeborgen kunnen worden. Een grote ijstaart voor een speciale gelegenheid, een stapel pizza of iets anders dat wat meer ruimte inneemt, past perfect in deze grotere lade. Daarnaast beschik je eveneens over twee gewone lades.

Laatst bekende prijs: € 739.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie KGE49VW4A reviews

About the Author