Bosch koelvriescombinatie KGF39PI45 review

Bosch koelvriescombinatie KGF39PI45 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie KGF39PI45

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch KGF39PI45: mooi en energiezuinig
Is een vrijstaande koelvriescombinatie met mooi design helemaal jouw ding? Dan moet je zeker de Bosch KGF39PI45 bekijken. Met een A+++ energieklasse is het bovendien een uiterst zuinig toestel. Bedienen doe je de koelvriescombinatie met de handige HomeConnect Ready-app van Bosch.
Riante hoeveelheid opbergruimte
Met een hoogte van 203 centimeter en een breedte van 60 centimeter, springt de koelvriescombinatie direct in het oog. De Bosch KGF39PI45 beschikt dankzij zijn afmetingen ook over een riante hoeveelheid opbergruimte. Zo heeft het koelgedeelte een inhoud van 256 liter. In de vriezer kun je een totaal van 87 liter aan voedingswaren opbergen. Vind je roestvrij staal aan de buitenkant wel heel mooi, maar hou je niet van vingerafdrukken op de deuren? Geen probleem, dankzij het AntiFingerprint materiaal blijft de deur steeds netjes en helemaal schoon.
Diepvriezer met drie transparante lades
Bosch heeft met dit toestel zeker aan energiezuinigheid gedacht. Het toestel heeft het A+++ label, wat garant staat voor een laag verbruik. De ledverlichting binnenin zorgt niet alleen voor een goed overzicht, maar ook het verbruik ervan is laag. En dankzij het NoFrost-systeem hoef je het vriesgedeelte nooit te ontdooien, wat ook bijdraagt tot de zuinigheid. IJsvorming krijgt geen kans waardoor er ook geen verlies is van energie. In de deur van de diepvries is een lcd-scherm geïntegreerd die de temperatuur weergeeft. Houd je de deuren te lang open, dan krijg je een geluidssignaal te horen. Met drie transparante lades kun je heel wat diepvriesverpakkingen bewaren, maar ook verse etenswaren invriezen.
Overzichtelijke legplateaus
Het koelgedeelte heeft vier legplateaus waarop je je etenswaren handig en overzichtelijk kunt verdelen. De legplateaus kun je heel gemakkelijk uit het toestel nemen om ze schoon te maken. De legplateaus zijn zo ontworpen dat je al je voedingswaren tot tegen de rand kunt plaatsen en geen ruimte verliest. Om groenten optimaal te bewaren is er een SuperCooler-functie. Deze snelkoelfunctie schakelt zichzelf bovendien uit als de gewenste temperatuur bereikt is. Kortom, ben je iemand die graag veel opbergruimte heeft voor lekkere etenswaren, maar tegelijk oog heeft voor de elektriciteitsrekening? En hou je ook van toestellen die er mooi uitzien? Dan is de Bosch KGF39PI45 een toestel voor jou!

Laatst bekende prijs: € 1162.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie KGF39PI45 reviews

About the Author