Bosch koelvriescombinatie KGN33NW30 review

Bosch koelvriescombinatie KGN33NW30 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie KGN33NW30

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Ruime koelvriescombinatie
De ruime koelvriescombinatie van Bosch, biedt ruimte voor al je etenswaren. De koelkast heeft drie plateaus die je kunt verstellen in hoogte. Daarnaast kun je veel kwijt in de deurvakken van de Bosch KGN33NW30. Met de Bosch KGN33NW30 heb je 192 liter koelruimte en 87 liter vriesruimte tot je beschikking. Al je pizza's, diepvriesmaaltijden of ijsjes passen dus met gemak in de vriezer. De koelkast is niet alleen fijn voor jou maar ook voor het milieu. Met energielabel A++ is de koelkast erg zuinig.
Een koelkast met handige functies
De meeste koelkasten moet je af en toe een keer ontdooien. Zo is de temperatuur weer in orde en haal je het ijs van de wanden. Bij de Bosch KGN33NW30 is dat niet nodig. De koelkast heeft de NoFrost technologie die er voor zorgt dat er geen ijslagen op de wanden van de koelkast ontstaan. Je hoeft de koelkast dus nooit meer te ontdooien. Wat je in de koelkast bewaart, blijft uiteraard langer vers. Wist je dat je met de Bosch KGN33NW30 producten nog langer vers kunt houden? Het MultiAirflow-systeem zorgt ervoor dat koude lucht gelijkmatig verdeeld wordt in de koelkast, zodat de temperatuur niet gaat schommelen. Als je een nieuw product invriest, kan het zijn dat een al ingevroren producten weer warm wordt. Met de functie Super-vriezen is het nieuwe product extra snel bevroren, zodat de al ingevroren producten ook koud blijven.
Voordelen aan de Bosch KGN33NW30
Energiezuinig met energielabel A++
Voldoende ruimte voor koelen én vriezen>
Ontdooien niet nodig dankzij No-Frost
Super-vriezen voor snel invriezen van producten
Gelijkmatige koeling dankzij luchtcirculatie
Zuinige LED-verlichting voor goed zicht op je etenswaren
Energiezuinige koelvriescombinatie
Met de Bosch KGN33NW30 koelvriescombinatie bespaar je dagelijks geld. De koelvriescombinatie heeft ruimte genoeg voor al je producten en is makkelijk in te delen. Geen gedoe meer met ontdooien of invriezen, aan alles is gedacht. Ben je op zoek naar een ruime koelvriescombinatie die vriendelijk is voor het milieu? Dan is de Bosch KGN33NW30 een goede optie.

Laatst bekende prijs: € 569.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie KGN33NW30 reviews