Bosch koelvriescombinatie KGN36VI3A review

Bosch koelvriescombinatie KGN36VI3A review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie KGN36VI3A

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Bosch koelvriescombinatie KGN36VI3A, ruim toestel met veel mogelijkheden
Met een totale netto capaciteit van 324 liter, waarvan 237 liter is voorbehouden voor het koelgedeelte bovenaan en 87 liter voor het vriesgedeelte onderaan is de Bosch koelvriescombinatie KGN36VI3A het toestel bij uitstek wanneer je graag al je voedingswaren in de keuken bewaard. In het koelgedeelte vind je 4 legplateaus die je toelaten om je voedingsmiddelen geordend op te slaan, 2 groentelades en enkele deurvakken. In het vriesgedeelte beschik je over 3 legplateaus. Er is voldoende ruimte voor enkele pizza’s, diepvriesmaaltijden, ijsjes of ander lekkers dat je wat langer wil bewaren.
Bosch koelvriescombinatie KGN36VI3A, optimaal klimaat
Het juiste klimaat in uw koelvriescombinatie verhoogt de bewaartijd van de opgeslagen levensmiddelen. Doorslaggevend hierbij is de constantheid van de temperatuur. Hoe stabieler deze is, hoe langer alles vers blijft en de smaken behouden worden. Om dit optimale klimaat altijd te verzekeren, is de Bosch koelvriescombinatie KGN36VI3A uitgerust met FreshSense-sensoren. Deze meten de temperatuur enerzijds in zowel het koel-als vriesgedeelte en regelen ze ook anderzijds. Zo is de temperatuur in het toestel altijd constant, ongeacht de omgevingstemperatuur.
Super-koelen met de Bosch koelvriescombinatie KGN36VI3A
Wanneer net gekochte middelen in de koelvriescombinatie worden geplaatst is het belangrijk dat ze zo snel mogelijk gekoeld worden. Op deze manier blijven ze langer vers. De Super-koelen functie van de Bosch koelvriescombinatie KGN36VI3A helpt hierbij. Gedurende een periode van 6 uur wordt de temperatuur verlaagd tot 2° in het koelgedeelte. Zo is alles snel op de juiste temperatuur en warmen de levensmiddelen die al in de koelkast aanwezig zijn niet op.
Bosch koelvriescombinatie KGN36VI3A, fris en koel
Om de lucht in de koelvriescombinatie altijd fris en koel te houden wordt er gebruik gemaakt van twee systemen. Enerzijds is er de ventilator van het MultiAirflow-systeem. Deze zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de koude lucht in zowel de koel- als vriesruimte van het toestel. Dit voorkomt temperatuurschommelingen en een constante koele lucht. De Airfresh-filter zorgt dan weer voor een frisse geur. Met zijn antibacteriële werking neutraliseert hij alle geurtjes en filtert bacteriën. Het resultaat is een gezonde lucht met een heerlijk frisse geur in het toestel.

Laatst bekende prijs: € 719.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie KGN36VI3A reviews

About the Author