Bosch koelvriescombinatie KGN36VW3A review

Bosch koelvriescombinatie KGN36VW3A review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie KGN36VW3A

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Bosch koelvriescombinatie KGN36VW3A houdt je levensmiddelen langer vers
De Bosch koelvriescombinatie KGN36VW3A heeft een aantal moderne snufjes waarmee je levensmiddelen veel langer in topconditie blijven. Deze ruime koelvriescombinatie is ideaal voor gezinnen die gevarieerd willen eten. Hij is erg zuinig met energie.
Veel flexibel in te delen ruimte
Met een koelruimte van 237 liter en een vriesgedeelte van 110 liter zul je niet snel ruimte tekort komen in je mooie Bosch koelvriescombinatie KGN36VW3A. Ook niet als je jouw boodschappen in het groot doet. Heb je veel vlees in één keer ingekocht? Binnen 24 uur heb je 14 kg tot beneden het vriespunt gebracht. Zo blijft je vlees veel langer vers. Je koelgedeelte heeft een aantal legplateaus van veiligheidsglas die je makkelijk op de door jou gewenste hoogte plaatst. Bovendien zijn ze uittrekbaar, wat tijd en moeite scheelt bij het inruimen. Ook in je vriesgedeelte vind je een aantal handige legplanken, waardoor overzichtelijk in- en uitruimen kinderspel wordt.
Moderne snufjes voor nog meer voedselveiligheid
Heb je ook een hekel aan handmatig ontdooien? Je Bosch koelvriescombinatie KGN36VW3A heeft een handig NoFrost-systeem dat rijp- en ijsvorming voorkomt. Als je veel boodschappen in één keer in je koelkast doet, kan de inhoud tijdelijk opwarmen en duurt het langer voordat alles de meest veilige bewaartemperatuur heeft bereikt. De Super-koelen functie van deze Bosch beperkt dit risico tot een minimum. Dit bevordert een langere levensduur van je levensmiddelen. Het FreshSense-systeem zorgt voor een perfect binnenklimaat en in de VitaFresh lades bewaar je jouw groente en fruit veel langer dan in een vergelijkbare koelkast. Nooit meer onnodige verspilling van voedsel, dankzij de moderne snufjes van deze Bosch koelvriescombinatie.
Arm aan geluid, zuinig met energie
Alle elektrische apparaten produceren geluid als ze in werking zijn. Deze Bosch koelvriescombinatie KGN36VW3A is echter nagenoeg stil. Je hoeft nooit je stem te verheffen bij zijn achtergrondgeluid van 39 dB. Met deze koelvriescombinatie is het ook mogelijk om concrete euro's te besparen op je energierekening. Per jaar moet je rekenen op een verbruik van 260 kWu. Deze koelvriescombinatie heeft daardoor een plek verdient in de zeer zuinige klasse A++.

Laatst bekende prijs: € 589.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie KGN36VW3A reviews

About the Author