Bosch koelvriescombinatie KGN39IJ3A review

Bosch Vario Style koelvriescombinatie KGN39IJ3A review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch Vario Style koelvriescombinatie KGN39IJ3A

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Bosch koelvriescombinatie KGN39IJ3A houdt je levensmiddelen langer vers
De Bosch koelvriescombinatie KGN39IJ3A geeft je veel koel- en vriesruimte en is ontworpen om bederfelijke groente en fruit langere tijd in topconditie te houden. Je koelvriescombinatie is gemakkelijk op maat in te delen en is zuinig in het gebruik.
Veel ruimte en een indeling op maat
De Bosch koelvriescombinatie KGN39IJ3A heeft een netto koelgedeelte van 279 liter en een netto vriesgedeelte van 87 liter. Met dergelijke maten is het geen enkel probleem om in het groot in te kopen. Je Bosch koelvriescombinatie heeft altijd wel genoeg ruimte, zodat je ook gebruik kunt maken van voordelige kwantumkortingen. Je kunt tot 14 kg vlees binnen 24 uur geheel invriezen en als je de koelkast op Super koelen zet, zijn je vers gekochte levensmiddelen binnen de kortste tijd op een voedselveilige temperatuur gebracht. De vier legplateaus kun je op diverse hoogtes instellen, zodat je jouw koelkast geheel naar je behoeftepatroon indeelt.
Je voedsel langer vers door een goede luchtcirculatie
De Bosch koelvriescombinatie KGN39IJ3A is uitgerust met FreshSense sensoren. Zij meten continu de temperatuur in zowel het koel- als vriesgedeelte en reageren op elke afwijking. Dit zorgt voor een continue lage temperatuur zodat je levensmiddelen langer in een goede conditie blijven. Het MultiFlow-circulatiesysteem zorgt voor een gelijkmatige verdeling van koude lucht over je gehele koelkast. Het maakt dus niet uit waar je je levensmiddelen bewaart. De temperatuur in je Bosch koelvriescombinatie is overal identiek. Het efficiënte AirFresh-filter zorgt ervoor dat nare geurtjes verwijderd worden en bacteriën en schimmels veel minder kans krijgen om te woekeren. Ook dit zorgt ervoor dat je voedsel langer vers blijft.
Bijzonder stil en zuinig in het gebruik
Hoewel de Bosch koelvriescombinatie KGN39IJ3A een grote koelkast is met bijzonder veel ruimte, hoor je hem nauwelijks als hij werkt. Hij produceert een geluidsniveau van slechts 36 dB, te vergelijken met een erg rustig gesprek. Op jaarbasis verbruikt deze Bosch koelvriescombinatie ongeveer 273 kWu. Door deze prestatie is de Bosch koelvriescombinatie KGN39IJ3A geplaatst in de zeer zuinige energie-efficiëntieklasse A++. Je zult hoogstwaarschijnlijk veel euro's besparen op je energierekening als je voor deze koelvriescombinatie kiest.

Laatst bekende prijs: € 695.00

Bekijk alle Bosch Vario Style koelvriescombinatie KGN39IJ3A reviews

About the Author