Bosch koelvriescombinatie KGV36VL32S Outlet review

Bosch koelvriescombinatie KGV36VL32S Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie KGV36VL32S Outlet

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Bosch KGV36VL32S vrijstaande koel-diepvriescombinatie met VitaFresh
Deze zuinige A++ LowFrost koel-vriescombinatie heeft een totale netto inhoud van 307 liter en de netto inhoud van het koelruim is 213 liter. Beschikt over 4 glasplateaus van veiligheidsglas, waarvan 3 glasplateaus uitschuifbaar zijn. Ook beschikt deze koel-vriescombinatie over een groot verchroomd flessenrek, 1 groot deurvak en 2 kleine deurvakken. De koelkast wordt verlicht middels LED verlichting. VitaFresh houdt verse levensmiddelen langer vers dankzij een luchtvochtigheidsmeter.
Super-vriezen: bescherming voor diepvriesproducten
De functie Super-vriezen voorkomt dat bevroren levensmiddelen ontdooien als je nieuwe producten in de vriezer plaatst en zorgt ervoor dat de nieuw geplaatste producten sneller bevriezen. Toestellen met Super-vriezen schakelen de functie automatisch uit zodra de gewenste temperatuur is bereikt. Dit voorkomt energieverspilling.
Veel ruimte voor grote diepvriesproducten in de BigBox-lade
De Bosch koelvriescombinatie KGV36VL32S beschikt over een extra diepe vrieslade om al jouw diepvriesproducten moeiteloos in op te bergen. Zeer geschikt voor grote dozen, bijvoorbeeld van taarten en pizza's. Of je nu alvast alles voor een kinderfeestje in huis wilt halen of een bruidstaart wilt invriezen – in de BigBox is er altijd voldoende ruimte.
LED-verlichting: zet de inhoud van jouw koelkast in de schijnwerpers
LED-lampen bieden compleet nieuwe verlichtingsmogelijkheden voor koelkasten. Ze verlichten de binnenkant gelijkmatig, zonder te verblinden. LED-verlichting verbruikt minder stroom dan conventionele koelkastverlichting en gaat een (toestel)leven mee.
LowFrost: minder vaak ontdooien
LowFrost bespaart je een hoop werk doordat de vorming van ijs wordt verminderd. Koel-vrieskasten hoeven veel minder vaak te worden ontdooid en het energieverbruik blijft constant.

Laatst bekende prijs: € 549.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie KGV36VL32S Outlet reviews