Bosch koelvriescombinatie KGV36VL32S review

Bosch koelvriescombinatie KGV36VL32S review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch koelvriescombinatie KGV36VL32S

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Bosch koelvriescombinatie KGV36VL32S
Deze vrijstaande combi met rvs-look is voorzien van handige tiptoetsen om de temperatuur in te stellen. In de koelruimte zit een VitaFresh lade en in de vriesruimte een extra diepe BigBox. Dankzij LowFrost techniek is er weinig ijsvorming.
Een ruime koelkast met een mooie indeling
Het koelgedeelte van de Bosch KGV36VL32S heeft een inhoud van 213 liter, wat voldoende is voor een huishouden van 3 tot 4 personen. De plateaus en deurvakken zijn transparant en eenvoudig uitneembaar. Voor wijnflessen is er een groot verchroomd rek dat net als de plateaus op meerdere hoogten kan worden geplaatst. Onderin de koelkast zit een ruime VitaFresh lade voor je verse producten. De vochtigheidsregeling in deze lade laat je groente en fruit hun vitaminen, mineralen en uitstraling veel langer behouden. Een led-lamp in de bovenwand zorgt ervoor dat de binnenruimte van de koelkast perfect wordt verlicht. De lamp is zeer energiezuinig en hoeft nooit worden vervangen.
Een LowFrost vriezer met ruime laden
Het vriesgedeelte van de Bosch KGV36VL32S werkt op LowFrost techniek. Dankzij verdampers in de wanden is er weinig ijsvorming. Hierdoor drogen je levensmiddelen niet uit en hoef je de vriezer veel minder vaak te ontdooien. De 3 diepvriesladen hebben een totale inhoud van 94 liter. In de extra diepe BigBox-lade kun je moeiteloos grote dozen opstapelen en zelfs een hoge taart invriezen. Bij het inladen van veel levensmiddelen die nog niet ingevroren zijn, is de snelvriesfunctie handig. De vriezer schakelt dan tijdelijk over naar het maximaal vermogen om te voorkomen dat de reeds ingevroren producten opwarmen.
Een upside-down koelvriescombinatie met een fraaie vormgeving
De vrijstaande koelkast en diepvriescombinatie is voorzien van goed sluitende deuren met een stijlvolle rvs-look. De zijkanten zijn in zilver-metallic uitgevoerd. Om de temperatuur overzichtelijk en snel in te stellen zit er een paneel met led-indicatoren aan de bovenrand van het toestel. De Bosch KGV36VL32S heeft een A++ energie-effici├źntie en een redelijk stille werking van 39 dB. Met deze mooie, zuinige combi in je keuken zijn je etenswaren geordend opgeborgen en blijven ze altijd op de juiste temperatuur.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Bosch koelvriescombinatie KGV36VL32S reviews