Bosch Vario Style koelvriescombinatie KGN39IJ4A review

Bosch Vario Style koelvriescombinatie KGN39IJ4A review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Bosch Vario Style koelvriescombinatie KGN39IJ4A

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Bosch Vario Style koelvriescombinatie KGN39IJ4A past in elke keuken
Door zijn verwisselbare deur past de Bosch Vario Style koelvriescombinatie KGN39IJ4A in elke keuken. Hij geeft je veel ruimte en is bijzonder zuinig met energie. Je levensmiddelen blijven veel langer in topconditie door zijn moderne opties.
Veel ruimte die je handig kunt indelen
Heb je ruimte in je keuken voor een koelvriescombinatie, maar maakt het voor jou wel uit naar welke kant de deuren openen? Kijk dan zeker eens naar deze Bosch Vario Style koelvriescombinatie KGN39IJ4A. Je kunt de deuren eenvoudig verwisselen zodat ze je nooit in de weg zitten. Deze koelvriescombinatie heeft een koelgedeelte met een inhoud van 279 liter, ruim voldoende voor een gemiddeld gezin. Onderaan vind je het vriesgedeelte met een netto-inhoud van 87 liter. Je vriesgedeelte bestaat uit drie compartimenten met handige transparante bakken, zodat je overzicht hebt. Een aantal deurschappen en legplateaus in het koelgedeelte plaats je zelf op de gewenste hoogte zodat je nog efficiënter met de ruimte omgaat.
Moderne opties voor een betere voedselkwaliteit
De Bosch Vario Style koelvriescombinatie KGN39IJ4A heeft een speciale VarioFresh-lade. In deze lade kun je de luchtvochtigheid zo instellen dat je groente en fruit sappig en knapperig blijft, maar niet nat wordt. Daarmee geef je micro-organismen veel minder kans om je voedsel aan te tasten en blijven waardevolle vitamines en voedingswaarde nog langer behouden. Je vriesgedeelte heeft één extra grote lade, door Bosch BigBox genoemd. Deze is speciaal ontworpen voor levensmiddelen die meer volume innemen, zoals taarten en dozen met diepvriespizza's. Heb je een hekel aan het handmatig ontdooien van je vriezer? De NoFrost-functie van deze Bosch garandeert dat je dat vervelende klusje nooit meer hoeft te doen.
Zeer zuinig met energie en bijna geruisloos
Als je Bosch Vario Style koelvriescombinatie KGN39IJ4A hard aan het werk is, doet hij dat zonder vervelend achtergrondgeluid. Met een geluidsniveau van slechts 39 dB moet je moeite doen om hem te horen. Per jaar verbruikt deze 203 cm hoge koelvriescombinatie zo weinig energie dat hij is ingedeeld in de allerzuinigste energie-efficiëntieklasse A+++. Vergelijk je nieuwe energierekening maar met de oude; je gaat concreet geld besparen met deze Bosch.

Laatst bekende prijs: € 853.00

Bekijk alle Bosch Vario Style koelvriescombinatie KGN39IJ4A reviews

About the Author