Haier koelvriescombinatie A2FE735CRJ review

Haier koelvriescombinatie A2FE735CRJ review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Haier koelvriescombinatie A2FE735CRJ

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Een stijlvolle koelvriescombinatie
De Haier A2FE735CRJ is een stijlvolle koelkast en vriezer in één. In het bovenste gedeelte kun je alle producten die gekoeld moeten worden kwijt. Onderaan de koelvriescombinatie zit de vriezer met twee lades. De Haier A2FE735CRJ is een energiezuinige koelvriescombinatie die beschikt over energielabel A++.
Ruimte voor al je producten
De koelvriescombinatie van Haier heeft een totale inhoud van 347 liter. De groentelade met vochtregeling zorgt ervoor dat je producten extra lang vers blijven. Ontdooien van de koelkast is verleden tijd, dankzij de no-frost functie. De diepvries is zo ingericht dat je alle ruimte kunt gebruiken. Het is ook fijn om in één oogopslag te kunnen zien wat je nog in de vriezer hebt. Wil je iets snel invriezen? Ijs dat al bijna gesmolten is als je uit de winkel komt bijvoorbeeld? Dan is de supervries functie wat je nodig hebt. De koelkast en de diepvries zijn apart bestuurbaar. Zo kun je het koelkast gedeelte uitschakelen als je langere tijd weg gaat maar de diepvries aanhouden.
Voordelen van de Haier A2FE735CRJ op een rijtje
Voorzien van heldere LED verlichting
Stijlvol design
3D design voor het inrichten naar wens
De koelkast heeft een capaciteit van 248 liter en de vriezer van 99 liter
De Haier A2FE735CRJ, alles wat je zoekt in een koelvriescombinatie
De koelvriescombinatie van Haier biedt ruimte voor al je producten. De verschillende functies en het mooie design maken het een perfecte koelvriescombinatie. Je kunt koelen en vriezen en je hebt maar één apparaat nodig.

Laatst bekende prijs: € 849.00

Bekijk alle Haier koelvriescombinatie A2FE735CRJ reviews

About the Author