Haier koelvriescombinatie A2FE735CWJ Outlet review

Haier koelvriescombinatie A2FE735CWJ Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Haier koelvriescombinatie A2FE735CWJ

Name
Review score

Product informatie:

Geavanceerde technologie voor in de keuken
De koelkast is een van de meest belangrijke onderdelen van iedere keuken. Deze Haier A2FE735CWJ is daarom voorzien van slimme innovaties zoals MyZone om het meeste uit je koelvriescombinatie te kunnen halen.
Optimaal koelen en vriezen
De Haier A2FE735CWJ is een geavanceerde koelvriescombinatie die extra gemak in de keuken biedt. De ruime koelkast is voorzien van super koeling, een slimme functionaliteit die de temperatuur direct aanpast wanneer er nieuwe boodschappen in de koelkast worden gelegd. Super vriezen regelt dit ook voor de vriezer. Zo blijven je boodschappen maximaal vers. Met energieklasse A++ is dit een zuinig apparaat dat tot maar liefst 40% minder energie verbruikt dan een A+ koelkast. Ledverlichting draagt bij aan het lagere energieverbruik, geeft helderder licht en gaat bovendien langer mee.
Geavanceerde technologie
De Haier A2FE735CWJ blinkt bovenal uit dankzij de geavanceerde technologie die is geïntegreerd in de koelvriescombinatie. Het LCD bedieningspaneel aan de buitenzijde geeft het apparaat niet alleen een futuristische look, het laat je ook zeer eenvoudig de temperatuur per compartiment instellen. Ga je op vakantie? Dan vind je op het paneel ook de vakantie-modus. Als je deze instelt, gaat de koelkast uit terwijl de diepvries aan blijft. Zo bespaar je automatisch tijdens je vakantie.
MyZone
Naast een koelkast en vriesvak is ook een MyZone gedeelte in het apparaat verwerkt. Dit compartiment van 37 liter kan je instellen als koelkast of als vriezer. Dit biedt je de mogelijkheid om deze Haier helemaal in te richten naar je eigen wensen. Het zorgt tevens voor extra flexibiliteit, bijvoorbeeld als je tijdelijk meer behoefte aan vriesruimte hebt als voorbereiding op een feest.
Slimme binnenzijde
Over het interieur van de Haier A2FE735CWJ is goed nagedacht. De legplanken in de koelkast zijn gemaakt van gehard glas. Daardoor kun je op deze Tempered Glass Shelves ook zware producten zetten. De diepvries is voorzien van een handig ladesysteem. Met één soepele beweging kan je direct makkelijk bij al je ingevroren artikelen. Elke keer dat je de koelkast of vriezer opent, word je blij verrast door de slimmigheidjes die in deze Haier zijn geïntegreerd. Super vriezen en koelen, legplanken van gehard glas, een vakantie-modus en MyZone zijn voorbeelden van de innovaties waar je met dit apparaat van kunt profiteren.

Laatst bekende prijs: € 599.00

Bekijk alle Haier koelvriescombinatie A2FE735CWJ reviews