Indesit koelvriescombinatie LR6 S2 W review

Indesit koelvriescombinatie LR6 S2 W review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Indesit koelvriescombinatie LR6 S2 W

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Zuinig koelen met de Indesit koelvriescombinatie LR6 S2 W
Deze A++ koelvriescombinatie heeft al het comfort dat je nodig hebt. Een systeem dat zorgt voor de perfecte luchtvochtigheid, Low Frost en een ijsblokjeslade. Daarbij is hij zuinig in energieklasse A++.
Design en gebruik van de Indesit koelvriescombinatie LR6 S2 W
De Indesit LR6 S2 W is een vrijstaande koelvriescombinatie met het vriesvak onder. Hij is uitgevoerd in de kleur wit en een modern strak design. De draairichting van de deur is verwisselbaar, zodat je deze kan aanpassen aan je eigen wensen en situatie. Jouw instellingen kan je aflezen op het ingebouwde display.
Inruimen van de koeling
De koeling heeft een netto inhoud van 196 liter. De glazen plateaus zijn uitneembaar en makkelijk schoon te maken. Om je voedingswaren op te bergen heb je de volgende mogelijkheden:
1 transparante groentelade
4 legplateaus
1 groot deurvak
2 kleinere deurvakken
De Indesit koelvriescombinatie LR6 S2 W beschikt over een Indesit luchtvochtigheidssysteem. Deze technologie zorgt voor een uitstekend klimaat in de koelkast, waardoor voedingswaren minder snel uitdrogen.
Praktisch vriesgedeelte
De vriezer heeft een inhoud van 75 liter. Met zijn uitneembare lades is hij extra handig, want daarmee kan je extra ruimte creƫren voor grotere producten zoals pizza's. De vriezer beschikt ook over een ijsblokjeslade. Met LowFrost hoef je nauwelijks nog te ontdooien, en het ontdooien zelf gaat lekker snel. Dat scheelt tijd! De capaciteit van de vriezer is 4 kg per 24 uur.
Stil, zuinig en praktisch
Met energieklasse A++ is de Indesit koelvriescombinatie LR6 S2 W een goede keuze voor je energierekening. Qua geluid is hij ook bescheiden. Met 38 DB hoor je hem nauwelijks. Hij voorziet je van alle gemak met een ruime koeling en de flexibel in te delen LowFrost vriezer.

Laatst bekende prijs: € 327.00

Bekijk alle Indesit koelvriescombinatie LR6 S2 W reviews