Liebherr koelvriescombinatie CN 4313-21 review

Liebherr koelvriescombinatie CN 4313-21 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie CN 4313-21

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Liebherr koelvriescombinatie CN 4313-21, groot en zuinig
De Liebherr koelvriescombinatie CN 4313-21 heeft een netto capaciteit van 304 liter. 209 liter hiervan is voorbehouden voor het koelgedeelte en 95 liter voor het vriesgedeelte. Wat betreft het verbruik valt de Liebherr koelvriescombinatie in een A++ klasse. Dit gaat samen met een jaarlijks energieverbruik van 240 kWu wat zeker zuinig is voor een toestel van deze grootte. Aan de binnenzijde van de koelvriescombinatie is er ruim voldoende plek om levensmiddelen voor een volledig gezin te bewaren. In het koelgedeelte beschik je over 4 legplateaus en een groentelade zodat alles gesorteerd kan worden. Daarnaast is er en apart rek voor flessen, een eierrekje en verschillende deurvakken. In het vriesgedeelte heb je 3 legplateaus om gebruik van te maken. Pizza’s, diepvriesmaaltijden, ijsjes of ander lekkers geef je zo moeiteloos een plekje.
Geniet van het NoFrost-comfort van de Liebherr koelvriescombinatie CN 4313-21
Dankzij het NoFrost systeem blijven levensmiddelen in de Liebherr koelvriescombinatie CN 4313-21 langer vers. Alle voedingswaren in het vriesgedeelte worden ingevroren door middel van circulatielucht die sterk gekoeld is. De luchtvochtigheid die overblijft wordt dadelijk afgevoerd zodat er geen ijsvorming kan ontstaan. Deze technologie heeft als bijkomend voordeel dat het vriesgedeelte nooit ontdooid moet worden, waar dat bij veel andere toestellen op de lijst van jaarlijkse taakjes komt te staan.
DuoCooling voor een optimale werking van de Liebherr koelvriescombinatie CN 4313-21
Vanzelfsprekend moet de temperatuur in het koelgedeelte een andere zijn dan die in het vriesgedeelte. Dankzij de DuoCooling kan dit in de Liebherr koelvriescombinatie CN 4313-21 volledig apart geregeld worden. De koelsystemen zijn gescheiden en werken onafhankelijk van elkaar. Er is geen uitwisseling van lucht tussen het koel- en vriesgedeelte en een overdracht van temperaturen, geuren of andere zaken is volledig uitgesloten.
Instellingen via het elektronisch bedieningssysteem
De Liebherr koelvriescombinatie CN 4313-21 is voorzien van een elektronisch bedieningssysteem met een zeer precieze werking. Er is een digitaal display waarop je zowel de temperatuur van het koelgedeelte als het vriesgedeelte kunt raadplegen en eventueel aanpassen. Ook andere instellingen kunnen hier geconsulteerd en gewijzigd worden.

Laatst bekende prijs: € 619.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie CN 4313-21 reviews

About the Author