Liebherr koelvriescombinatie CN3515-20 Outlet review

Liebherr koelvriescombinatie CN3515-20 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie CN3515-20 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Liebherr koel-vriescombinatie van professionele kwaliteit
Ontdooien is niet meer nodig en je groente en fruit blijven langer vers in deze koelkast van Liebherr. Bovendien biedt de Liebherr CN3515 20 veel koel- en vriesruimte en gaat hij lang mee.
Comfort en capaciteit
Deze koelkast heeft twee groentelades, vier verstelbare legplateaus, een flessenrek en een flessenvak in de deur plus drie handige deurvakjes. Zo kun je de 221 liter koelruimte naar eigen inzicht indelen. Het krachtige PowerCooling systeem houdt de binnentemperatuur van de koelkast constant laag en zorgt dat verse waren snel worden afgekoeld. Bovendien gaat de ventilator uit zodra je de deur opent, dus de koude lucht wordt niet nodeloos naar buiten geblazen. Dat spaart energie en dus geld. De zuinige LED binnenverlichting is centraal geplaatst en niet zoals vaak bij andere modellen aan de zijkant. Het licht is dus gelijkmatig verspreid. Met het slimme DuoCooling systeem kun je de temperatuur van de koelkast onafhankelijk van de vriezer regelen. Het gescheiden systeem maakt het ook onmogelijk dat geurtjes zich verspreiden.
Grote viersterren vriesruimte in de Liebherr CN3515 20
De Liebherr CN3515 20 beschikt over een overzichtelijk vriesgedeelte met drie laden en een netto inhoud van 87 liter. Je kunt maar liefst 11 kilo verse producten invriezen in 24 uur, en bij een stroomstoring blijft de inhoud nog 18 uur bevroren. Bovendien is ontdooien nooit meer nodig dankzij het uitgekiende NoFrost systeem van Liebherr. Met gekoelde circulatielucht worden je voedingswaren ingevroren terwijl het vocht wordt afgevoerd. Zo blijft het vriesgedeelte ijsvrij en ben je verlost van een vervelend klusje. Bovendien presteert een ijsvrije vriezer beter en gebruikt hij minder energie. Ook het invriezen kost maar weinig energie dankzij de SuperFrost automaat. Als het nodig is schakelt de vriezer naar -32 ┬░C om een zogenaamde koude-reserve op te bouwen, en zodra het invriezen is afgerond gaat de vriezer automatisch over op de normale werking. Wie de Liebherr CN3515 20 in huis heeft hoeft zelf niet meer na te denken om de verbruikskosten laag te houden. Liebherr is duurzaam, zuinig en slim.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie CN3515-20 Outlet reviews

About the Author