Liebherr koelvriescombinatie CN4213-20 review

Liebherr koelvriescombinatie CN4213-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie CN4213-20

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Liebherr CN4213-20, ruime en zuinige koelvriescombinatie
De Liebherr CN4213-20 is de ideale koelvriescombinatie voor mensen die veel ruimte willen om voedingswaren op te bergen. Het koeskastgedeelte van de Liebherr CN4213-20 heeft een inhoud van maar liefst 165 liter en de vriezer kan 129 liter herbergen. Om ook grotere zaken een plaats te geven, wordt gemaakt van het VarioSpace systeem. Hierbij kunnen zowel de vriesladen als de glasplateaus verwijderd worden om zelf te bepalen hoe groot een vak in de koelvriescombinatie moet zijn. Een grote ijstaart kan makkelijk worden ingevroren zonder puzzelwerk dankzij dit systeem.
Snel en makkelijk invriezen met de Liebherr CN4213-20
Met vier vrieslades is het uiterst makkelijk om etenswaren op een overzichtelijke manier in te vriezen in de koeslvriescombinatie van Liebherr. Elke lade is voorzien van twee handgrepen zodat ze veilig uitgenomen kan worden en heeft een transparante voorzijde. Er is dus maar één blik nodig om te zien wat er in een lade zit. De gekoelde luchtstroom die gegenereerd wordt voor het invriezen van de voedingsmiddelen zorgt voor een automatische afvoering van luchtvochtigheid en warmte waardoor alles langer en beter bewaard blijft. Om vitamines in voeding te bewaren is een snel invriesproces wenselijk. De Liebherr CN4213-20 is voorzien van een tijdgestuurde SuperFrost automaat die op een zeer snelle manier de temperatuur terugbrengt tot -32°. Na enkele uren schakelt het systeem zichzelf uit en wordt de ideale temperatuur behouden. Een groot pluspunt van deze koelvriescombinatie is dat ze ook een perfecte werking kent in een warme omgeving. Omgevingstemperaturen van meer dan 30° hebben geen enkele invloed op het verbruik of de efficiëntie van de koelvriescombinatie.
Vriezen of koelen: twee aparte systemen
De koelvriescombinatie van Liebherr heeft twee volledig van elkaar gescheiden koelsystemen. Dit brengt met zich mee dat de temperatuur voor het koelgedeelte apart kan ingesteld worden. Er kan een exacte temperatuur gekozen worden voor vriezergedeelte en een andere voor het koelgedeelte van de koelvriescombinatie. Bovendien vindt er geen enkele luchtuitwisseling plaats tussen beide delen. Een uitdroging van gekoelde etenswaren wordt zo vermeden en ook de uitwisseling van geuren maakt geen kans waardoor smaken optimaal blijven.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie CN4213-20 reviews