Liebherr koelvriescombinatie CN4213-21 review

Liebherr koelvriescombinatie CN4213-21 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie CN4213-21

Product informatie:

Professioneel koelen Liebherr koelvriescombinatie CN4213-21
Deze zuinige A++ koelvriescombinatie heeft NoFrost en twee volledig gescheiden koelsystemen, Daarbij is hij voorzien van een extra grote lade in de vriezer, een ijsblokjeslade en supervriezen. Een professionele koelvriescombi, maar dan voor thuis!
Design en ergonomie van de Liebherr koelvriescombinatie CN4213-21
De Liebherr CN4213-21 is een vrijstaande koelvriescombinatie met het vriesvak onder. Hij is uitgevoerd in het wit en heeft een deur met verwisselbare draairichting. Je kan de deur zo aanpassen aan je eigen behoefte of de ruimte die je hebt. Het open-deur alarm voorkomt dat je de koeling open laat staan. Een kleintje in huis? Dankzij het kinderslot kan de koelkast niet per ongeluk uit worden gezet en blijven alle lekkere hapjes veilig in de koelkast. De koeling en de vriezer van de Liebherr koelvriescombinatie CN4213-21 kan je los van elkaar aan – en uitschakelen en instellen. Dit is mogelijk dankzij het inventieve Duo-Cooling systeem. Handig wanneer je wilt schoonmaken, of wanneer je langere tijd afwezig bent. Bovendien maakt het Duo-Cooling systeem de CN4213-21 ook geschikt wanneer je deze in een onverwarmde ruimte wilt plaatsen. Je bedient de CN4213-21 met behulp van knoppen en een ingebouwd display.
Inhoud en indeling
De koeling heeft een inhoud van 165 liter en wordt verlicht met zuinige LED lampen. Daarmee heb je een goed zicht op het interieur, zonder dat het licht te fel is. In de koeling heb je de volgende opbergmogelijkheden:
3 glazen legplateaus
1 vershoudlade
1 flessenrek
1 groot deurvak
1 kleiner deurvak met eierenrekje
Je kan de glazen legplateaus gemakkelijk uitnemen en schoonmaken.
Praktische No-Frost vriezer
De vriezer heeft een inhoud van 129 liter en 4 transparante lades. De lades en legplateaus kan je gemakkelijk verwijderen. Praktisch als je ze schoon wilt maken! De uitneembare VarioSpace-lades zijn ook erg handig als je de ruimte in de vriezer anders in wil delen. Ideaal bij die grote ijstaart of diepvriespizza's. Het vriesgedeelte beschikt ook over een snelvriesfunctie. Hiermee kan je snel grote hoeveelheden invriezen.
Luxe koelen en invriezen
Met SuperFrost, NoFrost en DuoCooling ben je voorbereid op elke situatie. Daarbij kan je het vriesgedeelte flexibel indelen. De A++ Liebherr koelvriescombinatie CN4213-21 is een zuinige en degelijke keuze.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie CN4213-21 reviews

About the Author