Liebherr koelvriescombinatie CN4813 Outlet review

Liebherr koelvriescombinatie CN4813 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie CN4813

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Alles wat je zoekt in een koelkast
Met de Liebherr CN4813 heb je alles wat je zoekt in een koelkast; ruimte, handige functies en energiezuinigheid. De Liebherr CN4813 is een koelkast en een vriezer in één. Je hebt geen aparte apparaten meer nodig en bespaart hier een hoop ruimte mee. Ook is het efficiënt bij het opruimen van de boodschappen, je hebt zowel de koelkast als de vriezer bij de hand.
Handige functies
De koelvriescombinatie van Liebherr beschikt over DuoCooling. Dit betekent dat de Liebherr CN4813 twee gescheiden koelcircuits heeft. Het koel en vries gedeelte worden apart gekoeld, waardoor je ook een van de twee uit kunt zetten. Handig als je op vakantie gaat, dan kan de koeling uit zonder dat je meteen de diepvries moet ontdooien. Het ontdooien is bij de Liebherr CN4813 helemaal niet meer nodig. Door de NoFrost technologie blijft de vriezer ijsvrij. Geen gedoe meer met dikke lagen ijs waardoor je de verpakking niet meer kan lezen. Producten die zijn ingevroren blijven ook langer vers. De temperatuur van de koelvriescombinatie kun je zelf gemakkelijk instellen dankzij de Push Button Electronic. De display met druktoetsen zorgt voor nauwkeurigheid.
Voordelen van de Liebherr koelvriescombinatie op een rijtje
Totale capaciteit van 338 liter
Plaatsbesparende LED verlichting
Energiezuinig met energielabel A++
Veilige draagplateaus die tot wel 30 kilo kunnen dragen
Ergonomisch openen door geïntegreerde grepen
De Liebherr koelvriescombinatie bij BCC Kies je voor de Liebherr CN4813, dan kies je voor een koelvriescombinatie die ruim, energiezuinig en efficiënt is. Je producten passen er met gemak in waardoor je het overzicht houdt en de producten blijven lang vers.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie CN4813 reviews

About the Author