Liebherr koelvriescombinatie CNEF4315-20 review

Liebherr koelvriescombinatie CNEF4315-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie CNEF4315-20

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Heel groot, heel zuinig, heel goed
Met dit model koelkast krijg je enorm veel ruimte voor je diepvriesproducten en veel koelruimte. De Liebherr CNEF4315 20 scoort in alle opzichten hoog want hij is ook heel zuinig en heel stil.
Slimme techniek voor de beste prestatie
Liebherr heeft in het fraaie model Liebherr CNEF4315 20 alles toegepast om een slimme, stille, zuinige en handige koelvriescombinatie te presenteren. Het begint al met de koeltechniek die is weggewerkt in de plint. Zo beperk je het geluid en bespaar je ruimte. Zo kom je bovendien aan een bruto capaciteit van 230 liter koelruimte en 120 liter vriescapaciteit, en dat is heel veel binnen de afmetingen van 1.85 meter hoog en 60 centimeter bij 66,5 centimeter. Het hoogwaardige en sterke interieur is variabel in te delen en eenvoudig schoon te houden. Ook het energielabel is van het hoogste niveau met A+++. Deze grote koelkast heeft op jaarbasis niet meer dan 165 kWh nodig. Er zijn veel kleinere koelkasten die meer stroom verbruiken, dus ook hier laat Liebherr zich van zijn beste kant zien.
DuoCooling, BioCool en SmartFrost
De Liebherr CNEF4315 20 is uitgerust met twee volledig gescheiden koelsystemen, zodat je de temperatuur zeer nauwkeurig kunt instellen. Dat is het DuoCooling systeem dat Liebherr heeft ontwikkeld. Op het touch display dat achter de deur is weggewerkt kun je de temperatuur snel aflezen of bijstellen. In het koelgedeelte vind je de BioCool-Box, een speciale klimaatzone om groente en fruit lang vers te houden. Je regelt de luchtvochtigheid in deze lade met een schuif. De transparante box biedt snel overzicht over de inhoud, zodat je niet nodeloos lang hoeft te zoeken en energie verspilt. Ontdooien is niet meer nodig bij deze koelkast. Het SmartFrost systeem voorkomt ijsvorming en ook dat zorgt voor een extra zuinig energieverbruik. De Liebherr CNEF4315 20 presteert optimaal in elk opzicht. Het is de ideale koelkast voor mensen die veel ruimte nodig hebben en geen hoge energierekening willen.

Laatst bekende prijs: € 1199.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie CNEF4315-20 reviews

About the Author