Liebherr koelvriescombinatie CNEL4213-21 review

Liebherr koelvriescombinatie CNEL4213-21 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie CNEL4213-21

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Alle gemak met de Liebherr koelvriescombinatie CNEL4213-21
Met onder meer DuoCooling en No Frost is deze koelvriescombinatie extra comfortabel in gebruik. Daarnaast is hij zuinig met energieklasse A++ en kan je de meeste onderdelen afwassen in je vaatwasser.
Design en gebruik van de CNEL4213-21
De vrijstaande Liebherr CNel 4213 is uitgevoerd in een mooie edelstaal look. Bij het opentrekken van de deur voel je dat deze koelvriescombinatie stevig en degelijk aanvoelt. Hij is voorzien van open-deur alarm, kinderslot en temperatuuralarm. Het instellen van jouw voorkeuren doe je met de knoppen en het ingebouwde display. Ga je een dag weg of op vakantie, dan kan je de Sabbatmode activeren. De meldingen en verlichting worden dan uitgeschakeld.
Het voordeel van DuoCooling
Uniek aan de Liebherr koelvriescombinatie CNEL4213-21 is de DuoCooling functie. Hiermee kan je het koelgedeelte los van het vriesgedeelte uitschakelen. Handig als je de koeling goed schoon wil maken. Ga je op vakantie? Dan kan je de koeling uitschakelen om energie te besparen.
Inruimen van de Liebherr koelvriescombinatie CNEL4213-21
Het koelgedeelte van de Liebherr CNEL4213-21 heeft een netto inhoud van 165 liter. Om hem in te ruimen heb je de volgende mogelijkheden:
3 legplateaus van veiligheidsglas
1 groentelade
1 flessenrek
2 deurvakken, waarvan één met uitneembaar eierenrekje
De legplateaus en de groentelade zijn uitneembaar. Je kan ze reinigen in de vaatwasser. Dat scheelt tijd!
Praktische No Frost vriezer
Het vriesgedeelte van de Liebherr koelvriescombinatie CNEL4213-21 heeft een inhoud van 129 liter. De vriezer is voorzien van 4 transparante, uitneembare lades. Door het No Frost systeem is er geen ijsvorming in de vriezer en is ontdooien niet nodig. Dat scheelt weer tijd! Wil je snel een grote hoeveelheid invriezen? Maak dan gebruik van de snelvriesfunctie.
Daarom de Liebherr CNEL4213-21
Deze koelvriescombinatie is speciaal ontworpen om het jou makkelijker te maken. Denk aan nooit meer ontdooien met No Frost en legplateaus die je mee wast in je vaatwasser. Met DuoCooling kan je de koeling uitschakelen als je deze niet nodig hebt. Dat scheelt weer energie! Kortom, de CNEL4213-21 is praktisch en typisch Liebherr.

Laatst bekende prijs: € 749.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie CNEL4213-21 reviews

About the Author