Liebherr koelvriescombinatie CNEL4813-20 review

Liebherr koelvriescombinatie CNEL4813-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie CNEL4813-20

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

Alles bij de hand met de koelkast en vriezer in één
Met de Liebherr CNEL4813-20 koop je een koelkast en een vriezer in één. Je kunt een hoop ruimte besparen omdat je maar één apparaat nodig hebt met deze combinatie. Het vriesgedeelte zit onderaan en is naar wens in te delen. De koelvriescombinatie is ruim, energiezuinig en heeft ook nog eens een mooi design.
Veel ruimte en exact de juiste temperatuur
Het koelgedeelte van de Liebherr CNEL4813-20 heeft een inhoud van 243 liter en de vriezer heeft een capaciteit van 95 liter. Je kunt al je boodschappen dus makkelijk kwijt in deze koelvriescombinatie. De plankjes en diepvriesbakken zijn transparant. Dit zorgt ervoor dat je direct kunt zien waar iets ook al weer ligt. Vaak wanneer je een koelvriescombinatie uit wil zetten, trek je de stekker eruit en werkt zowel de koelkast als de vriezer niet meer. De Liebherr CNEL4813-20 beschikt over duo-cooling. Het koeldeel kan apart worden uitgezet, terwijl de vriezer aan blijft. Handig met schoonmaken, maar ook als u langere tijd van huis bent en de koelkast uit zet om te besparen. De temperatuur kun je eenvoudig instellen naar wens, dit geldt zowel voor de koelkast als voor de vriezer.
De voordelen van de Liebherr koelvriescombinatie op een rijtje
Temperatuur apart regelbaar
Ontdooien niet meer nodig door professionele diepvriestechniek
Energiezuinig met energielabel A++
Snel invriezen dankzij het SuperFrost automaat
Koop je de Liebherr CNEL4813-20 dan heb je alles wat je zoekt in een koelkast. De koelvriescombinatie is functioneel, bespaart een hoop energie en je kunt er alles in kwijt.

Laatst bekende prijs: € 779.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie CNEL4813-20 reviews