Liebherr koelvriescombinatie CNP 4313-21 review

Liebherr koelvriescombinatie CNP 4313-21 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie CNP 4313-21

Name
Review score

Product informatie:

Liebherr koelvriescombinatie CNP 4313-21: duurzaam en efficiënt
In de meeste huishoudens is een goede koelvriescombinatie een onmisbaar onderdeel van de keukenapparatuur. In deze moderne tijd ben je eraan gewend dat je al je levensmiddelen goed gekoeld en praktisch kunt bewaren. Met de Liebherr koelvriescombinatie CNP 4313-21 kies je voor een duurzaam efficiënt apparaat waarin je al je producten vers gekoeld en perfect ingevroren overzichtelijk kunt bewaren.
Energiezuinige werking en optimaal gebruikersgemak
De Liebherr koelvriescombinatie CNP 4313-21 biedt je niet alleen alle mogelijkheden voor goed koelen en vriezen, maar heeft ook nog eens een bijzonder energiezuinige werking. Dit topmodel valt dan ook in Energie-efficiëntieklasse A+++ zodat je flink kunt besparen op je energierekening. De DuoCooling techniek waarmee je het koeldeel apart kunt aan- of uitschakelen is zeer handig tijdens het schoonmaken of energiebesparend wanneer je langere tijd niet thuis bent. PowerCooling technologie zorgt voor extra snelle afkoeling en een gelijkmatige verdeling van de koeltemperatuur in het hele apparaat. De professionele diepvriestechniek van dit model zorgt ervoor dat luchtvochtigheid en warmte automatisch worden afgevoerd zodat je nooit meer handmatig hoeft te ontdooien. De SuperFrost automaat in de Liebherr koelvriescombinatie CNP 4313-21 maakt het mogelijk om een zeer snelle temperatuurdaling te bewerkstelligen zodat je producten, zonder verlies van vitaminen, extra snel worden ingevroren. 4 eenvoudig te reinigen GlassLine draagplateaus in het koeldeel, 3 ruime lades in het vriesdeel en extra opbergruimte in de deur, bieden je voldoende ruimte om al je levensmiddelen perfect te kunnen bewaren. Met de vrijstaande Liebherr koelvriescombinatie CNP 4313-21 beschik je over aantrekkelijke specificaties zoals:
een stijlvol design
Energie-efficiëntieklasse A+++
een stille werking
praktische DuoCooling techniek
PowerCooling technologie voor extra snelle afkoeling
een SuperFrost automaat
4 GlassLine draagplateaus
3 ruime lades in het vriesdeel
extra opbergruimte in de deur
209 liter nettocapaciteit koelkast
95 liter Nettocapaciteit vriezer
een overzichtelijk ingebouwd display
De innovatieve Liebherr koelvriescombinatie CNP 4313-21 heeft alles in zich om jou, op moderne wijze maximaal van dienst te zijn met koelen en vriezen.

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie CNP 4313-21 reviews