Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-20 review

Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-20

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

LIEBHERR CNP4813-20
Deze energiezuinige koelkast is erg prettig in gebruik. Het ontdooien van de vriezer is met dit model voorgoed verleden tijd dankzij de NoFrost functie. Daarnaast maakt DuoCooling het mogelijk om het koel- en vriesgedeelte apart uit te schakelen.
Ervaar de voordelen van energiezuinigheid
Niemand wil de energierekening te hoog op laten lopen. Daarom is het altijd verstandig om tijdens het uitzoeken van een nieuwe koelkast rekening te houden met de energie-efficiëntieklasse. Omdat dit model een energie-efficiëntieklasse van A+++ heeft, is het apparaat zeer energiezuinig te noemen. Dit scheelt in de kosten én is beter voor het milieu.
Altijd genoeg ruimte beschikbaar
Deze Liebherr heeft zeer veel ruimte beschikbaar voor diverse producten. Het koelgedeelte heeft een nettocapaciteit van 243 liter waarin vier legplateaus en een groentelade aanwezig zijn. De vriezer heeft een nettocapaciteit van 95 liter en is voorzien van drie royale lades en glazen platen die volledig uitneembaar zijn. De lades beschikken over transparante voorzijden, waardoor je gemakkelijk kunt zien welke etenswaren er in de vriezer aanwezig zijn. De mogelijkheid om componenten uit de vriezer te halen wordt ook wel VarioSpace genoemd: een handig systeem om altijd ruimte te hebben voor producten van diverse afmetingen.
Vriezer met innovatieve functies
De ingebouwde vriezer is voorzien van verschillende innovatieve functies. Zo zorgt de NoFrost functie ervoor dat er geen ijsvorming in de vriezer ontstaat, zodat je nooit meer tijd hoeft te verspillen aan het ontdooien van het vriesgedeelte. En dat is nog niet alles: de SuperFrost functie maakt het mogelijk om de temperatuur zeer snel naar -32 graden te laten dalen, waardoor etenswaren in een rap tempo ingevroren worden. Het voordeel hiervan is dat vitaminen in de producten beter behouden blijven.
Een koelkast met veel voordelen
Als je zoekt naar een koelkast die over voldoende ruimte beschikt om alle weekboodschappen zo lang mogelijk vers te houden, is deze Liebherr het juiste model voor jou. Dit samen met de energiezuinigheid en andere handige productspecificaties, maken dit model zeer geschikt.

Laatst bekende prijs: € 749.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-20 reviews

About the Author