Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-21 review

Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-21 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-21

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-21 voor optimale functionaliteit
Wanneer je het over belangrijke noodzakelijke keukenapparatuur hebt, denk je al snel aan goed kunnen koelen en vriezen. Je kunt tegenwoordig in een modern huishouden niet meer zonder een functionele ruime koelkast en een vriezer. In de Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-21 kun je veel levensmiddelen goed gekoeld en ingevroren bewaren. Met dit NoFrost apparaat kun je al je producten nog langer vers en op smaak houden.
Zorgeloos koelen en vriezen met een topmodel van Liebherr
Met een topmodel als de Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-21 kun je jarenlang zorgeloos koelen en vriezen. Het vriesgedeelte blijft altijd ijsvrij door de toepassing van gekoelde circulatielucht waarbij de luchtvochtigheid effici├źnt wordt afgevoerd. Dankzij de NoFrost-comfort techniek hoeft dit model nooit meer te worden ontdooid. Het DuoCooling systeem werkt met wee volledig gescheiden koelsystemen waardoor de temperatuur in het koel- en vriesgedeelte onafhankelijk geregeld wordt. Tussen het koel- en vriesgedeelte vindt ook geen uitwisseling van lucht plaats. Hierdoor worden uitdroging van levensmiddelen en de overdracht van geuren voorkomen. De Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-21 heeft een elektronisch precisiebedieningssysteem met een ingebouwd digitaal temperatuurdisplay waarop je alle instellingen eenvoudig af kunt lezen. Het flessendraagrooster in de deur van deze koelvriescombinatie biedt een aantrekkelijk gevormde praktische oplossing om flessen op ruimtebesparende wijze te kunnen bewaren. De deuren van dit model zijn in draairichting verstelbaar zodat je ze kunt aanpassen aan de beschikbare ruimte in je keuken. De ruime groentelade en 4 glazen legplateaus in het koeldeel geven je veel handige ruimte om je producten overzichtelijk te bewaren. De drie vrieslades zijn groot genoeg om veel levensmiddelen langdurig te kunnen invriezen. Met de Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-21 kies je voor uitstekende specificaties zoals:
een strak modern design
NoFrost-comfort techniek
een elektronisch precisiebedieningssysteem
een digitaal temperatuurdisplay
een flessendraagrooster in de deur
in draairichting verstelbare deuren
een ruime groentelade en 4 glazen legplateaus in het koeldeel
drie grote vrieslades
De Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-21 is al met al een waardevolle aanschaf waaraan je jarenlang onbezorgd plezier en gebruikersgemak kunt beleven.

Laatst bekende prijs: € 799.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie CNP4813-21 reviews

About the Author