Liebherr koelvriescombinatie CNPEL4313-20 review

Liebherr koelvriescombinatie CNPEL4313-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie CNPEL4313-20

Name
Review score

Product informatie:

De Liebherr CNPEL4313-20: voeg luxe toe aan je keuken
Met de Liebherr CNPEL4313-20 koelvriescombintie voeg je een flinke vleug luxe toe aan je keuken. Dat zit 'm niet alleen in de handige extraatjes en de flexibele indeling, maar ook in het oogstrelende industriële design!
Zoek je een koelvriescombinatie die professionele koelprestaties levert? De Liebherr CNPEL4313-20 koelvriescombinatie heeft DuoCooling: de koelsystemen van het koelgedeelte en het vriesgedeelte zijn gescheiden. Daardoor kun je de temperaturen in de beide gedeelten onafhankelijk van elkaar instellen. Bovendien is er geen uitwisseling van lucht tussen de beide gedeelten, dus is er ook geen uitwisseling van geuren en kunnen je verse producten vrijwel niet meer uitdrogen. Tenslotte is het grote voordeel van DuoCooling de mogelijkheid om het koelgedeelte uit te schakelen en het vriesgedeelte aan te laten. Zo spaar je energie uit wanneer je bijvoorbeeld met vakantie gaat! Met de tiptoetsen stel je eenvoudig de temperaturen in het koel- en vriesgedeelte in.
Koel je producten snel met PowerCooling
Het koelgedeelte van de CNPEL4313-20 koelvriescombinatie beschikt naast een flexibele indeling met Liebherrs GlassLine draagplateaus van veiligheidsglas ook over PowerCooling. Dit zorgt voor een optimale koeltemperatuur in het koelgedeelte en voor een snelle koeling van je producten. Deze functie schakelt zichzelf uit als je de deur opent, zodat de koude lucht niet verloren gaat. Met SuperFrost kun je je producten extra snel invriezen. De temperatuur in het vriesgedeelte schakelt dan enkele uren naar -32° en schakelt daarna automatisch terug naar de ingestelde vriestemperatuur. Bovendien zijn de vriesladen rondom gesloten, zodat de koude binnen blijft.
Nooit meer ontdooien dankzij NoFrost
Levensmiddelen die je invriest, worden ingevroren met gekoelde circulatielucht en de luchtvochtigheid wordt afgevoerd. Hierdoor ontstaat er geen ijsafzetting en rijp in het vriesgedeelte en hoef je nooit meer te ontdooien. Door het glasplaatje tussen de vriesladen weg te halen creëer je ruimte voor grotere producten, zoals een extra hoge ijstaart. Overigens kun je alle losse accessoires gewoon in de vaatwasser doen. De in edelstaal uitgevoerde buitenkant van de Liebherr CNPEL4313-20 geeft je keuken ten slotte een professionele en industriële uitstraling!

Laatst bekende prijs: € 729.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie CNPEL4313-20 reviews