Liebherr koelvriescombinatie CNPEL4813 review

Liebherr koelvriescombinatie CNPEL4813 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie CNPEL4813

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Perfect koelen en vriezen met de Liebherr CNPEL4813
In een modern huishouden dat van alle gemakken voorzien is, mag een goede koelvriescombinatie niet ontbreken. Als je bij het samenstellen van je keukenapparatuur kiest voor uitstraling en optimale kwaliteit, dan is de Liebherr CNPEL4813 koelvriescombinatie een uitstekende keuze. Het strakke design met de edelstaal-look is volledig in evenwicht met de praktische toepasbaarheid van dit topapparaat van een toonaangevende fabrikant.
Innovatie en gebruikersgemak op z'n best
Als je kritisch bent op zowel optische als technische kwaliteit, dan zit je met je keuze voor de Liebherr CNPEL4813 helemaal goed. Zeker als je ook een voorkeur hebt voor energiezuinige apparatuur in je keuken. Het prima functionerende 95 liter NoFrost vriesdeel getuigt van innovatieve techniek en optimaal praktisch nut. De DuoCooling techniek zorgt ervoor dat je het ruime koelgedeelte apart kunt aan- en uitschakelen waardoor je bijvoorbeeld bij langere afwezigheid flink wat energie bespaart. De professionele diepvriestechniek van dit NoFrost model van Liebherr zorgt ervoor dat met een gekoelde luchtstroom al je levensmiddelen perfect worden ingevroren terwijl de warmte en luchtvochtigheid volledig automatisch afgevoerd worden waardoor je deze combinatie nooit handmatig hoeft te ontdooien. De afgesloten diepvriesladen van deze koelvriescombinatie hebben een transparante voorzijde en zijn extra hoog en geheel uitneembaar. Zo heb je een maximaal overzicht op de inhoud van de laden terwijl je producten snel, uitstekend en vitaminevriendelijk ingevroren zijn. De tijdgestuurde functionele techniek van de SuperFrost automaat draagt zorg voor een snelle temperatuurdaling naar maar liefst -32°C zodat je snel je levensmiddelen met behoud van alle vitaminen kunt invriezen. Met de vrijstaande Liebherr CNPEL4813 kies je voor aantrekkelijke specificaties zoals:
een stijlvol modern design met edelstaal-look en fraai geïntegreerde handgrepen
een functioneel 95 liter NoFrost vriesdeel
superieure DuoCooling techniek
3 afgesloten en uitneembare diepvriesladen
een tijdgestuurde SuperFrost automaat voor razendsnel invriezen
een koelgedeelte met een netto capaciteit van 243 liter
klimaatklasse SN-T
Met je keuze voor de Liebherr CNPEL4813 haal je een apparaat in huis dat op alle fronten beantwoordt aan je wensen op het gebied van koelen en vriezen.

Laatst bekende prijs: € 829.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie CNPEL4813 reviews

About the Author