Liebherr koelvriescombinatie CP4813-20 review

Liebherr koelvriescombinatie CP4813-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie CP4813-20

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Liebherr koelvriescombinatie CP4813-20 is efficiënt en zuinig
De Liebherr koelvriescombinatie CP4813-20 geeft je veel ruimte die je naar eigen inzicht kunt indelen. Je koelvriescombinatie is zuinig met energie en heeft een speciaal systeem dat langere versheid van je levensmiddelen waarborgt.
Veel ruimte, gemakkelijk in te delen
De Liebherr koelvriescombinatie CP4813-20 heeft een hoogte van 201,1 cm en een netto koelinhoud van 243 liter. Levensmiddelen die je in wilt vriezen, plaats je snel en eenvoudig in de ruime vriesvakken met een totale inhoud van 95 liter. Het vriesgedeelte bestaat uit drie handige compartimenten met een transparante voorkant. Zo zie je snel wat je waar hebt opgeslagen. In het koelgedeelte zie je vier draagplateaus van veiligheidsglas die je naar eigen inzicht in hoogte kunt verstellen. Ook de deur geeft je aan de binnenkant veel zelf in te delen bergruimte. Je gaat beslist geen ruimte tekort komen, zelfs als je een groot gezin hebt.
Je voedingsmiddelen drogen niet uit
Deze Liebherr koelvriescombinatie CP4813-20 is voorzien van Liebherrs speciale Duo Cooling-systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat je koel- en vriesgedeelte onafhankelijk van elkaar op de juiste temperatuur in te stellen zijn. Bovendien vindt er geen uitwisseling van lucht tussen beide plaats. Hierdoor verspreiden luchtjes zich niet over je gehele koelvriescombinatie en zullen voedingsmiddelen niet of nauwelijks uitdrogen. De juiste instellingen zijn gemakkelijk te kiezen met het goed afleesbare digitale display. De deurvakken en de glasplaten van veiligheidsglas zijn gemakkelijk te verwijderen voor een hygiënische schoonmaakbeurt. Regelmatig schoonmaken zorgt eveneens voor een langere versheid van je levensmiddelen.
Stille prestaties en zeer zuinig met energie
Een grote koelvriescombinatie van meer dan 2 meter hoogte zou in principe veel achtergrondgeluid kunnen geven en een aanslag kunnen zijn op je energierekening. Niet deze Liebherr koelvriescombinatie CP4813-20. Hij produceert een geluid van slechts 38 dB dus je mag hem gerust een zeer stille machine noemen. Deze Liebherr koelvriescombinatie heeft een plek gekregen in de bijzonder zuinige energie-efficiëntieklasse A+++. Per jaar verbruikt hij bij normaal intensief gebruik slechts 160 kWu aan energie. Koelen, vriezen én elke dag veel keuze hebben was nog nooit zo voordelig.

Laatst bekende prijs: € 649.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie CP4813-20 reviews

About the Author