Liebherr koelvriescombinatie CU2811-20 review

Liebherr koelvriescombinatie CU2811-20 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie CU2811-20

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Liebherr CU2811 20: de ideale koelvriescombi voor het hele gezin
Zoek je een koelvriescombinatie waarin je al je verse producten onder de optimale omstandigheden kunt bewaren? Met een inhoud van meer dan 260 liter is de energiezuinige Liebherr CU2811-20 de ideale oplossing voor het hele gezin!
Liebherr is al generaties lang een vertrouwd merk op het gebied van huishoudelijke apparatuur zoals koelkasten. De eerste koelkasten van het Duitse merk boden in de jaren 50 van de vorige eeuw al een overzichtelijke indeling en uitstekende koel- en vriesprestaties. Dat is tot op heden niet veranderd. De Liebherr CU2811 20 heeft het koelgedeelte op stahoogte, zodat je je spullen zo in de koeklast kunt leggen. Onderin zit het vriesgedeelte dat net als het koelgedeelte een flexibele indeling heeft. Hij heeft een totale inhoud van 263 liter, zodat je al je koel- en vriesproducten voor het hele gezin erin kwijt kunt. En met een energie-effici├źntieklasse van A++ is hij superzuinig in het stroomverbruik!
Nooit meer kantelende flessen
Het koelgedeelte van de Liebherr CU2811 20 kun je helemaal naar je eigen hand zetten. De plankjes zijn in hoogte verstelbaar. Dankzij het flessendraagrooster kunnen je flessen nooit meer kantelen als je de deur opent: in het rooster liggen je flessen veilig op hun plek. Bovendien spaar je hiermee ruimte uit! Ook de ruimte in het vriesgedeelte kun je aanpassen. VarioSpace biedt je de mogelijkheid om de schuifladen en glazen bodems eruit te halen, zodat er ruimte ontstaat voor het invriezen van grotere producten. Extra snel invriezen doe je eenvoudig met CoolPlus.
SmartFrost: de binnenwanden snel weer schoon
De Liebherr CU2811 20 is heel gemakkelijk schoon te maken dankzij SmartFrost. De binnenwanden van de koelvriescombinatie zijn extra glad, zodat je hem sneller kunt schoonmaken en ontdooien. Bovendien zijn de losse onderdelen zoals de VarioBoxen in de deur, de GlassLine glasplateaus en de flessenhouder geschikt voor de vaatwasser, zodat je niet alles met de hand hoeft schoon te maken. Zo spaar je met de Liebherr CU2811 20 niet alleen ruimte en energie, maar ook tijd!

Laatst bekende prijs: € 499.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie CU2811-20 reviews

About the Author