Liebherr koelvriescombinatie CUSL2311 review

Liebherr koelvriescombinatie CUSL2311 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Liebherr koelvriescombinatie CUSL2311

Name
Review score

Product informatie:

LIEBHERR CUSL2311
Deze koelkast is voorzien van een ingebouwde vriezer en LED verlichting. Daarnaast heeft het apparaat genoeg handige indelingsmogelijkheden, waardoor je wel kunt stellen dat deze Liebherr alles heeft wat je nodig hebt voor heerlijk verse etenswaren.
Goedkoper en milieuvriendelijk
Met een energieklasse van A++ weet je zeker dat dit apparaat zuinig omgaat met energie. Dit is een groot voordeel, omdat een koelkast hier immers dag en nacht gebruik van maakt. De koelkast verbruikt per jaar 176 kilowattuur wat neerkomt op een dagelijks stroomverbruik van 0.481 kilowattuur. Niet alleen beter voor het milieu dus, maar ook voor de inhoud van jouw portemonnee!
Volledig naar eigen wens in te delen
Omdat deze koelkast verschillende mogelijkheden heeft voor het efficiënt indelen van het apparaat, kun je genoeg etenswaren kwijt in deze Liebherr. De indelingsopties zijn verdeeld over een inhoud van 102 liter en bestaan onder andere uit: drie glazen legplateaus, twee groentelades een flessenrek en een eierrekje. De vriezer heeft een nettocapaciteit van 53 liter en is voorzien van twee lades. De vriezer is onder het koelgedeelte geplaatst, waardoor je tijdens het uitpakken van de boodschappen gemakkelijk en snel alle producten over beide ruimtes kunt verdelen.
Gemakkelijk en snel ontdooien
De innovatieve Smartfrost functie maakt het ontdooien van de vriezer erg gemakkelijk. Door het gladde interieur zal er minder snel ijsvorming ontstaan. Daarnaast kan het ijs niet tussen de verdamperplaten van de vriezer gaan zitten, zodat het ontdooien en schoonmaken van de vriezer zeer efficiënt zal plaatsvinden.
Verwisselbare draairichting van de deur
Het is mogelijk om de deur van dit vrijstaande model zowel naar links als naar rechts te laten draaien. Hierdoor krijg je meteen meer opties om het apparaat op verschillende plekken in jouw keuken te plaatsen. Dankzij de verschillende verdelingsmogelijkheden, de energiezuinigheid van het apparaat én het Smartfrost systeem, is deze koelkast het zeker waard om een mooie plek in jouw keuken in te nemen.

Laatst bekende prijs: € 549.00

Bekijk alle Liebherr koelvriescombinatie CUSL2311 reviews