Proline koelvriescombinatie PLC 300 WD SILVER review

Proline koelvriescombinatie PLC 300 WD SILVER review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Proline koelvriescombinatie PLC 300 WD SILVER

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

PROLINE PLC 300 WD SILVER
Een koelkast en vriezer in één met de luxe van een dispenser: we hebben het over de PLC 300 WD SILVER van Proline. Dankzij dit apparaat kun je altijd genieten van verse etenswaren én heerlijk vers water.
Genoeg ruimte voor jouw voorraden
De vriezer in dit apparaat heeft een nettocapaciteit van 91 liter. Het ruime koelgedeelte beschikt over een nettocapaciteit van 208 liter. Met een totale nettocapaciteit van 299 liter, kun je wel zeggen dat dit apparaat genoeg ruimte heeft om al jouw etenswaren zo lang mogelijk vers te houden. De handige indelingsmogelijkheden in het koelgedeelte zorgen ervoor dat alle producten een goed plekje kunnen krijgen. Flessen kunnen bijvoorbeeld rechtop neergezet worden aan de binnenzijde van de deur, zodat deze geen kans krijgen om te gaan lekken. Andere etenswaren, zoals groente en fruit, kunnen geplaatst worden in de daarvoor bestemde groentelade. Verder zijn er nog vier legplateaus aanwezig. De vriezer is voorzien van drie lades, waardoor het mogelijk is om altijd over genoeg ingevroren voorraden te beschikken.
Een zuinig apparaat
Behalve de mogelijkheid om veel producten veilig op te bergen, is het apparaat ook nog eens erg zuinig in gebruik. Met een energie-efficiëntieklasse van A+, kun je wel zeggen dat de koelkast voorzichtig omgaat met energie. Het jaarlijkse energieverbruik is maar 268 kilowattuur. Hierdoor kun je de energierekening laag houden én het milieu minder belasten.
Een koelkast met een extra pluspunt
De handige dispenser is een extra pluspunt van de koelkast. Aan de binnenkant van de deur is een waterreservoir geplaatst die in verbinding staat met het dispenser systeem aan de voorkant van de koelkast. Dankzij de aanwezigheid van deze dispenser kun je ieder moment van de dag genieten van een heerlijk glaasje water. Deze zuinige Proline is te omschrijven als een apparaat dat genoeg ruimte beschikbaar heeft voor al jouw weekboodschappen. Omdat de vriezer aan de onderzijde van het apparaat te vinden is, heb je altijd al jouw gekoelde of ingevroren etenswaren bij elkaar. In combinatie met de luxe van een aanwezige dispenser zal dit apparaat zeker een verrijking zijn voor jouw huishouden.

Laatst bekende prijs: € 329.00

Bekijk alle Proline koelvriescombinatie PLC 300 WD SILVER reviews