Proline koelvriescombinatie PLC242 Outlet review

Proline koelvriescombinatie PLC242 Outlet review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Proline koelvriescombinatie PLC242 Outlet

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De vrijstaande Proline koelvriescombinatie is ideaal voor kleine keukens
Wanneer je een kleine keuken hebt, is het belangrijk om voor compacte toestellen te kiezen zodat de ruimte optimaal benut kan worden. De koelvriescombinatie van Proline is uiterst geschikt in dit geval. Met een hoogte van 163,5 cm, een breedte van 55 cm en een diepte van 57 cm kan de vrijstaande koelvriescombinatie makkelijk geplaatst worden, ook wanneer de ruimte beperkt is.Het bovenste gedeelte van de Proline PLC242 omvat een koelkastgedeelte met meerdere schappen. Dit laat je toe om etenswaren overzichtelijk op te bergen. Er is een compartiment voorzien voor flessen tot 2 liter zodat ook deze makkelijk in de koelkast gezet kunnen worden. Onderaan bevindt zich een apart afsluitbaar vriesvak met drie transparante compartimenten. Zo heb je een goed overzicht van wat er zich in de diepvriezer bevindt wanneer je hem open doet.
Proline PLC242, efficiënt en geluidloos
Behalve compact en handig, is de koelvriescombinatie van Proline ook efficiënt op gebied van energieverbruik. Het toestel valt binnen een A+ energieklasse wat inhoudt dat het een laag verbruik kent en toch een optimale werking verzekert. Je voedingswaren blijven perfect op de juiste temperatuur bewaard, ook met omgevingstemperaturen tot 32°C.Daarnaast is de Proline PLC242 haast geluidloos met een niveau van amper 42 dB. In een kleine keuken is dit van niet te onderschatten belang gezien geluid al snel als storend wordt ervaren in een beperkte ruimte. Wanneer je voor de Proline PLC242 kiest, kies je voor een stille koelvriescombinatie met een perfecte werking.
Een strak en modern design
Ook wat het design betreft, gooit de koelvriescombinatie van Proline hoge ogen. Met zijn strakke lijnen en witte kleur past hij binnen elk interieur, ongeacht de stijl of leeftijd. De PLC242 is een vrijstaande koelvriescombinatie, dus het is niet nodig om ruimte te voorzien in een kast of keukenmodule. In een notendop is de compacte, geluidloze en energiezuinige Proline PLC242 koelvriescombinatie ideaal voor iedereen die zijn ruimte optimaal wil benutten en op zoek is naar een koelvriescombinatie die weinig plek inneemt en toch voldoende volume heeft.

Laatst bekende prijs: € 249.00

Bekijk alle Proline koelvriescombinatie PLC242 Outlet reviews

About the Author