Samsung koelvriescombinatie RB29HSR2DSA/EF review

Samsung koelvriescombinatie RB29HSR2DSA/EF review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung koelvriescombinatie RB29HSR2DSA/EF

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Samsung RB29HSR2DS: voor een slimme indeling van je koelvriescombinatie
Heb je ook altijd moeite om je verse producten overzichtelijk op te bergen in de koelkast? Met de Samsung RB29HSR2DS koelvriescombinatie is dat verleden tijd! Het geheim? Samsung SmartSpace!
Het is altijd een lastig probleem als je je wekelijkse boodschappen hebt gehaald: het inruimen van je koelkast. Met SmartSpace biedt Samsung een perfecte oplossing voor het eeuwige ruimtegebrek. De Samsung RB29HSR2DS heeft extra dunne SpaceMax wanden, zodat er meer ruimte ontstaat in het koelgedeelte. Zo kun je meer producten kwijt zonder dat dat ten koste gaat van de koelcapaciteit. Het EasySlide uitschuifplateau is bovendien superhandig om je spullen achterin de koelkast te zetten of eruit te halen: je trekt gewoon het rek naar je toe! Ook de Grab'n Go Basket is een handig accessoire dat je op een plank kunt zetten of in de deur kunt hangen, zodat je altijd jouw veelgebruikte producten direct bij de hand hebt. De laden van het vriesgedeelte kun je ten slotte helemaal opentrekken, zodat je ook je diepvriesproducten gemakkelijk kunt pakken.
CoolSelectZone, voor de optimale bewaartemperatuur
De Samsung RB29HSR2DS koelvriescombinatie is uitgerust met de CoolSelectZone. Dit is een multifunctioneel vak waarvan je de temperatuur kunt aanpassen naar de inhoud. Zo heb je de keuze tussen vier temperatuursinstellingen, zodat je de ideale vershoudtemperatuur kunt instellen aan de hand van de producten die je erin legt. In het vriesgedeelte zorgt het SoftFrost deurvak voor een optimale bewaartemperatuur, zodat bijvoorbeeld je roomijs niet te hard wordt. Bovendien voorkomt de NoFrost technologie dat er ijsvorming plaatsvindt.
De koelkast die zich naar jouw gewoontes aanpast
Het is bijna niet te geloven, maar dankzij Samsungs Digital Inverter technologie past de RB29HSR2DS koelvriescombinatie zich aan naar jouw gewoontes. Het SmartSensor-systeem zorgt voor een optimale temperatuur en vochtigheid. Het voordeel is dat hierdoor de toch al energiezuinige Samsung RB29HSR2DS nog meer energie bespaart. Ten slotte heeft deze slimme koelvriescombinatie een totale inhoud van 289 liter die je optimaal kunt benutten dankzij SmartSpace, waarmee hij ideaal is voor het hele gezin.

Laatst bekende prijs: € 379.00

Bekijk alle Samsung koelvriescombinatie RB29HSR2DSA/EF reviews

About the Author