Samsung koelvriescombinatie RB29HSR2DWW/EF review

Samsung koelvriescombinatie RB29HSR2DWW/EF review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung koelvriescombinatie RB29HSR2DWW/EF

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Samsung RB29HSR2DW koelvriescombinatie, energiezuinige efficiëntie
De Smart Space Samsung RB29HSR2DW koelvriescombinatie geeft je een handige, compacte indeling waardoor je je koel- en vriesruimte optimaal benut. Deze koelkast heeft overal een uniforme temperatuur en je hebt geen last van rijp-of ijsvorming.
Een koelvriescombinatie met veel ruimte
Deze Samsung RB29HSR2DW koelvriescombinatie geeft je veel ruimte om al je voedingsmiddelen en dranken zo goed mogelijk te bewaren. Het bovenste deel bestaat uit een koelgedeelte met een netto-inhoud van 193 liter. Je hebt de beschikking over een groentelade, vier legplateaus en vier deurladen. Hiermee kun je alles zo efficiënt mogelijk indelen en toch goed overzicht houden. Uiteraard zijn de plateaus ook verstelbaar, waardoor je jouw indeling nog meer op maat maakt en aanpast aan jouw voorkeuren. Het onderste deel is het vriesgedeelte met een inhoud van 76 liter, verdeeld over drie plateaus. Je zult geen ruimte tekort komen en je kunt rustig grotere hoeveelheden vlees en vis invriezen, waardoor je minder vaak boodschappen hoeft te doen.
Een handig in te delen ruimte
De handig in te delen ruimtes van de Samsung RB29HSR2DW koelvriescombinatie maken het mogelijk om optimaal te profiteren van aanbiedingen op de markt en in je supermarkt. Door efficiënt in te kopen en je voorraden goed en veilig te bewaren, bespaar je op de kosten van je huishouding. De vriescapaciteit van 12 kg per 24 uur is zeer goed en is dan ook met vier sterren beoordeeld. De vriesvakken zijn transparant, zodat je goed kunt zien waar je wat hebt bewaard. Deze Samsung vrieskast heeft een NoFrost-functie. Dit houdt in dat zoveel mogelijk vocht wordt onttrokken aan de lucht, voordat het afkoelt. Daardoor krijg je veel minder condensvorming in je koelgedeelte en nauwelijks ijsvorming in je vriesvakken. Dat scheelt ruimte en voorkomt dat je regelmatig handmatig moet ontdooien.
Garantie op goede prestaties en zuinig met energie
De Samsung RB29HSR2DW koelvriescombinatie is voorzien van een digital invertor compressor, waarop Samsung je tien jaar garantie geeft. Deze compressor zorgt samen met het multi-airflowsysteem voor een gelijkmatige koeling met lucht waaraan zoveel mogelijk vocht onttrokken is. Deze compressor is in te stellen in vijf verschillende standen en werkt zeer energie-efficiënt. Met een jaarverbruik van 272 kWu behoort deze Samsung tot de zuinigste koelvriescombinaties. Met een geluidsniveau van 39 dB is hij ook nagenoeg stil.

Laatst bekende prijs: € 398.00

Bekijk alle Samsung koelvriescombinatie RB29HSR2DWW/EF reviews

About the Author