Samsung koelvriescombinatie RB38M7998S4/EF review

Samsung Family Hub koelvriescombinatie RB38M7998S4/EF review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung Family Hub koelvriescombinatie RB38M7998S4/EF

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Samsung Family Hub is een koelvriescombinatie die je zal verrassen
In de Family Hub worden boodschappen perfect gekoeld dankzij Twin Cooling en de handige Chef Zone. Daarnaast ben je dankzij een modern display altijd op de hoogte van de staat van de spullen in je koelvriescombinatie.
De Samsung Family Hub: een koelvriescombinatie die met je meedenkt
De Samsung Family Hub koelvriescombinatie is uitgerust met een erg moderne toevoeging, namelijk een display. Via het scherm kun je zien wat er in je koelkast ligt zonder de deuren te openen, waardoor er minder koelte verloren gaat. Dit is mogelijk dankzij drie camera’s binnenin het koelgedeelte. Je kunt daarbij ook aangeven wat de houdbaarheidsdatum is van ieder product, zodat je eraan herinnerd wordt als iets bijna over de datum is. Hierdoor hoef je minder vaak eten weg te gooien. Verder hoef je wanneer je nieuwe producten nodig hebt niet eens de deur uit. Dit kun je namelijk heel makkelijk online via het scherm bestellen! Daarnaast is het beeldscherm uitgerust met nog meer leuke functies. Je kunt hierop bijvoorbeeld muziek afspelen tijdens het koken, recepten zoeken met de ingrediënten uit je koelkast en agenda’s bijhouden. Zo wordt jouw koelkast veel meer dan alleen een plek om je voeding in te bewaren!
Slimme koeltechnieken in de Family Hub
In de Samsung Family Hub blijven jouw boodschappen heerlijk koel. In de koelvriescombinatie zit namelijk een metalen plaat die ervoor zorgt dat koelte beter vastgehouden wordt. Daarnaast wordt dankzij Twin Cooling Plus het koelvak apart gekoeld van het vriesgedeelte. Voeding blijft hierdoor een stuk langer vers, aangezien de luchtvochtigheid op deze manier optimaal gehouden kan worden. De hele koelvriescombinatie is daardoor een goede plek om je voeding in te koelen, maar wanneer je vlees of vis wilt bewaren kun je het beste kiezen voor de Chef Zone. Zoals aanbevolen door chef-koks koelt dit gedeelte op de beste temperatuur, waardoor vlees en vis langer vers blijven en optimaal zullen smaken! Met behulp van slimme koeltechnologieën en een modern display levert de Samsung Family Hub koelvriescombinatie je een heleboel voordelen op!

Laatst bekende prijs: € 1972.00

Bekijk alle Samsung Family Hub koelvriescombinatie RB38M7998S4/EF reviews

About the Author