Samsung koelvriescombinatie RT46K6600S9/EF review

Samsung koelvriescombinatie RT46K6600S9/EF review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung koelvriescombinatie RT46K6600S9/EF

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Flexibele koelvriescombinatie van Samsung
De innovatieve Samsung RT46K6600S9/EF met Twin Cooling Plus technologie is een koelvriescombinatie met een inhoud van 452 liter. Dankzij 5 flexibele conversie opties bepaal jij de inhoud van de vriezer en de koelruimte.
Grote koelvriescombinatie met een inhoud van 452 liter
De Samsung RT46K6600S9/EF koelvriescombinatie heeft een inhoud van 452 liter. De koelruimte beschikt over een netto inhoud van 341 liter en beschikt over Easy Slide Shelfs om alle producten binnen handbereik te hebben. Er zijn 4 planken beschikbaar, evenals een groente- en fruitlade. In de deur is er ruimte voor 4 deurvakken. De vriezer is aan de bovenzijde geplaatst en beschikt over 1 legplateau. Totaal heeft de vriezer een nettocapaciteit van 111 liter.
Langer vers dankzij Twin Cooling Plus
Samsung weet hun producten altijd weer te voorzien van innovatieve technologieën. Zo ook bij de Samsung RT46K6600S9/EF koelvriescombinatie. Voorzien van Twin Cooling Plus creëert Samsung een luchtvochtigheidsgraad van 70% om etenswaren langer vers te houden. Daarnaast zorgt deze technologie er voor dat compartimenten afzonderlijk van elkaar gekoeld worden. Wat is hier het voordeel van? De geur van bepaalde etenswaren kan zich op deze manier niet verspreiden. Zo blijven de ingrediënten altijd hun eigen smaak en geur behouden.
Slimme conversie opties bieden optimale flexibiliteit
Uniek aan deze koelkast zijn de 5 flexibele conversie opties. Hoe deel jij je koelkast in? Voor extra koelruimte kun je de vriezer uitschakelen en hier ook een koelruimte van maken. Heb je de ruimte van de vriezer helemaal niet nodig en heb je koelruimte genoeg? Schakel dan de vriezer helemaal uit om energie te besparen. Er zijn 5 verschillende conversies bij dit model te maken. De zuinige Samsung RT46K6600S9/EF koelvriescombinatie is voorzien van energielabel A+ dankzij de digitale invertertechnologie, waardoor de snelheid van de compressor in 7 stappen geregeld wordt om de gewenste koeling te bereiken. Zo verbruik je nooit meer stroom dan noodzakelijk is.
Power Freeze en antibacterieel
Andere handige functies van dit model zijn de Power Freeze optie om etenswaren snel in te vriezen of om snel ijs te maken met de Ice Maker. Er is een water dispenser aanwezig om snel gekoelde drankjes te maken. De lucht in de koelkast gaat langs een actief koolstoffilter met antibacterieel gaas, waarbij het wordt ontgeurd en gesteriliseerd voor optimale hygiëne.
Koelen en vriezen zoals jij het wilt
De Samsung RT46K6600S9/EF is een zeer complete koelvriescombinatie met innovatieve Samsung technologieën als Twin Cooling Plus, de digitale inverter en Power Freeze. Dankzij de 5 flexibele conversie opties deel jij de koelkast in zoals jij het wilt.

Laatst bekende prijs: € 579.00

Bekijk alle Samsung koelvriescombinatie RT46K6600S9/EF reviews

About the Author