Samsung koelvriescombinatie RT53K6315SL/EF review

Samsung koelvriescombinatie RT53K6315SL/EF review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Samsung koelvriescombinatie RT53K6315SL/EF

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Genoeg plek om al je boodschappen extra vers te houden
De Samsung RT53K6315SL/EF is een ideale koelvriescombinatie voor gezinnen. Je kunt er een heleboel boodschappen in kwijt die bovendien extra vers blijven dankzij slimme innovaties zoals Multi Airflow en een Digital Inverter Compressor.
De beste bescherming voor je voeding
De Samsung koelvriescombinatie RT53K6315SL/EF is voorzien van Multi Airflow wat ervoor zorgt dat je voedsel extra lang vers blijft. Het vries- en het koelgedeelte worden apart gekoeld. Elke plank en lade in de koelkast heeft daardoor een optimale temperatuur en luchtvochtigheidsgraad. Bovendien blijft de temperatuur in de vriezer constant als de deur van de koelkast wordt geopend en worden geurtjes tussen de koelkast en vriezer niet overgedragen.
Een heleboel boodschappen extra vers bewaren
Dit extra brede model zorgt voor een heleboel koel- en vriesruimte. Het koelgedeelte van 403 liter heeft meerdere handige schappen met Easy Slide Shelf technologie om gemakkelijk bij alle etenswaren te kunnen. Naast een groentelade is er tevens een lade voor vlees of vis. De versheid van je voedsel blijft extra beschermd dankzij de Cool Select Zone, een speciale lade in het koelvak. Je kunt deze zelf naar wens instellen op Cool, Quick Cool, Thaw, Chill of Soft Freeze. In het vriesgedeelte van 125 liter kun je levensmiddelen wekenlang vers houden. Met Power Cool en Power Freeze heb je de optie om levensmiddelen extra snel te koelen of in te vriezen.
Extra koelruimte met Twin Cooling Plus
Heb je tijdelijk extra koelruimte nodig, bijvoorbeeld vanwege een groot dinner? Je kunt het vriesgedeelte dan als koelruimte gebruiken dankzij de Twin Cooling Plus technologie. Je zet eenvoudig de knop om van vriezen naar koelen en weer terug.
Nooit meer ontdooien
Ontdooien is niet meer nodig met de Samsung RT53K6315SL/EF. De No Frost technologie zorgt ervoor dat de koelvriescobminatie ijsvrij blijft. Dat scheelt gedoe en betekent bovendien dat de koelvriescombinatie altijd optimaal kan funtioneren. De Samsung RT53K6315SL/EF zorgt voor een heleboel koel- en vriesruimte, genoeg voor een groot gezin. Dankzij de slimme technologie├źn van deze koelvriescombinatie blijft je voedsel extra vers en ben je van alle gemakken voorzien. Zo kun je met Twin Cooling Plus je vriezer als koelkast gebruik en is ontdooien dankzij No Frost niet meer nodig.

Laatst bekende prijs: € 719.00

Bekijk alle Samsung koelvriescombinatie RT53K6315SL/EF reviews

About the Author