Sharp koelvriescombinatie SJBA11IMXW1EU review

Sharp koelvriescombinatie SJBA11IMXW1EU review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Sharp koelvriescombinatie SJBA11IMXW1EU

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Sharp koelvriescombinatie SJBA11IMXW1EU voor veel ruimte en versheid
De Sharp koelvriescombinatie SJBA11IMXW1EU geeft je veel opbergruimte die je zelf naar eigen believen kunt indelen. Voeding ontdooien, groente en fruit langer bewaren, je doet het in de 0-gradenzone. Deze Sharp is stil en werkt zuinig.
Gescheiden koelingssystemen en nooit meer ontdooien
De handige Sharp koelvriescombinatie SJBA11IMXW1EU heeft een netto koelruimte van 230 liter en een vriesgedeelte met een inhoud van 94 liter. Beide ruimtes beschikken over een eigen koelsysteem, waardoor er geen uitwisseling van lucht, vochtigheid en geurtjes plaatsvindt. Dit zorgt voor levensmiddelen die je veel langer onder de juiste condities kunt bewaren. Door zijn No Frost-functie en zijn Multi Airflow-koelsysteem vindt er geen onnodige neerslag van condens of rijp plaats. Handmatig ontdooien is dus een activiteit die voorgoed tot het verleden hoort.
Levensmiddelen langer vers zonder smaakverlies
Doordat deze Sharp koelvriescombinatie SJBA11IMXW1EU beschikt over een Gentle Airflow-systeem kun je de luchtvochtigheid en de temperatuur echt goed instellen. Hierdoor zorgt je koelkast ervoor dat je groente en fruit niet uitdrogen maar ook niet te vochtig worden. Dat betekent dat je veel langer kunt genieten van vers fruit en knapperige groente. Op jaarbasis kan je dat veel euro's schelen. Deze Sharp koelvriescombinatie SJBA11IMXW1EU heeft ook een grote 0-gradenzone. Dit is dé plek om groente en fruit echt goed te houden en vlees of vis langzaam te ontdooien, zonder structuur- of smaakverlies.
Weinig geluid en efficiënt met energie
Denk je dat je keuken te smal is voor deze mooie Sharp koelvriescombinatie SJBA11IMXW1EU? Denk je dat de deur extra ruimte nodig heeft om te openen? De deur van deze Sharp opent exact in lijn met je muur en scheelt dus veel ruimte. Je zult je koelvriescombinatie ook nauwelijks horen werken. Hij produceert een geluidsniveau van slechts 42 dB, te vergelijken met een normaal gesprek. Op jaarbasis verbruikt deze koelvriescombinatie ongeveer 335 kWu aan energie. Deze prestatie heeft hem een plek opgeleverd in de zuinige energie-efficiëntieklasse A+. Kijk over een tijdje maar eens op de jaarafrekening van je energiemaatschappij. Je gaat echt veel minder betalen met deze koelvriescombinatie van Sharp in je keuken.

Laatst bekende prijs: € 389.00

Bekijk alle Sharp koelvriescombinatie SJBA11IMXW1EU reviews

About the Author