Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG36EVW4A review

Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG36EVW4A review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG36EVW4A

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

Siemens vrijstaande koel-vriescombinatie
Deze A+++ Siemens KG39EVL4A vrijstaande koel-vriescombinatie koelt zeer zuinig en heeft een totale netto inhoud van 302 liter. De temperatuur van het koel- en vriesgedeelte is digitaal afleesbaar aan de voorzijde van de koel-vriescombinatie. LED verlichting verlicht de koelruimte helder en gelijkmatig, zonder te verblinden. De draairichting van de deur is rechts en wisselbaar.
Het koelgedeelte
De koelruimte is 214 liter groot en beschikt over twee HyperFresh-laden om jouw groente, fruit, vlees en vis extra lang vers te houden. De HyperFresh-lade voor vlees heeft een lagere temperatuur dan de rest van de koelkast. Dit is de ideale temperatuur voor vlees en vis en hierdoor blijven deze langer vers. De HyperFresh-lade voor groente beschikt over een luchtvochtigheidsregelaar. Zo kun je altijd de juiste luchtvochtigheid instellen voor jouw groente of fruit. De totale netto inhoud van de versruimtes is 22 liter. Er zijn 4 veiligheidsglas plateaus (2 in hoogte verstelbaar), waarvan 4 legplateaus uitschuifbaar. Het verchroomde flessenhouder is ideaal voor het opbergen van flessen.
Het vriesgedeelte
De 4-sterren diepvriesruimte heeft een totale netto inhoud van 88 liter. Er zijn 3 transparante diepvriesladen, waarvan 1 bigBox. De bigBox is ideaal voor het bewaren van grote diepvrieswaren, zoals een taart of pizzadozen. Het vriesgedeelte beschikt over de lowFrost technologie. lowFrost zorgt voor minder ijsaanslag en je kunt sneller ontdooien. Bij het toevoegen van kleine hoeveelheden levensmiddelen in het vriesgedeelte zorgen sensoren ervoor dat het vriesproces snel wordt hervat. Zo kun je gerust boodschappen toevoegen zonder dat andere producten ontdooien. De invriescapaciteit is 14 kg per 24 uur en bij een storing is de bewaartijd 35 uur.

Laatst bekende prijs: € 629.00

Bekijk alle Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG36EVW4A reviews

About the Author