Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG39EVI4A review

Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG39EVI4A review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG39EVI4A

[RICH_REVIEWS_SHOW category=”page”]

[RICH_REVIEWS_FORM]

Product informatie:

De Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG39EVI4A, veel ruimte, weinig energie
De Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG39EVI4A geeft je erg veel ruimte. Moderne technologie zorgt voor een nog langere bewaartijd van je kwetsbare levensmiddelen. Deze koelvriescombinatie is bovendien bijzonder zuinig met energie en nagenoeg stil.
Veel ruimte, gemakkelijk in te delen
De Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG39EVI4A heeft een aantrekkelijk en chic uiterlijk, waardoor hij in geen enkele keuken zal misstaan. Het koelgedeelte is gemakkelijk op maat in te delen en geeft je een netto-inhoud van 249 liter. Onderaan vind je het vriesgedeelte, waar je maar liefst 88 liter vlees, vis en diepvriespizza's in kunt opbergen. Speciale aandacht verdient de BigBox, een van de drie transparante vrieslades. Deze is speciaal gemaakt om gemakkelijk diepvriespizza's in op te bergen. Door de transparante lades kun je gemakkelijk zicht houden op alles wat je ingevroren bewaart. In het koelgedeelte geeft het heldere LED-licht je optimaal zicht.
Groente, fruit en ingevroren voedsel blijven nog langer goed
De Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG39EVI4A heeft een speciale HyperFresh koelbox voor groente en fruit. In deze koelbox stel je zelf de optimale temperatuur en vochtigheidsgraad in. Daardoor is het mogelijk om je verse ingrediënten tot twee keer langer goed te houden. Je kunt je groente dus gerust in het groot inkopen. Hetzelfde geldt voor vlees en vis. Binnen 24 uur kan je Siemens 14 kg vlees en vis volledig invriezen. Over de kwaliteit van je verse levensmiddelen hoef je nooit meer in te zitten. Mocht de stroom een keer uitvallen, dan blijft door de zeer goede isolatie alles 35 uur lang op een aanvaardbare temperatuur. Vergelijk dit maar eens met andere koelvriescombinaties. Deze Siemens gaat je veel gebruiksgemak en veiligheid geven.
Stil en bijzonder zuinig met energie
Het is gezellig om in de keuken tijdens het koken met iedereen van je gezin bij te praten. Het achtergrondgeluid van de Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG39EVI4A zal je hierbij beslist niet storen. Een geluidsniveau van 38 dB mag je vergelijken met een heel rustig gesprek. Per jaar verbruikt je Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG39EVI4A ongeveer 168 kWu aan energie. Deze koelvriescombinatie is geplaatst in energie-efficiëntieklasse A+++ en helpt je aanzienlijk met het besparen op je energierekening.

Laatst bekende prijs: € 749.00

Bekijk alle Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG39EVI4A reviews

About the Author