Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG39EVL4A review

Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG39EVL4A review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG39EVL4A

Product informatie:

De stijlvolle look van de Siemens iQ300 KG39EVL4A
De Siemens iQ300 KG39EVL4A is een vrijstaande koelvriescombinatie. De deuren hebben een stijlvolle RVS-look, terwijl de zijkanten een zilveren metallic design hebben. Dit maakt het een echte eyecatcher in de keuken. Het toestel is energiezuinig en ruim.
HyperFresh lade voor vlees en vis
Het koelgedeelte van de Siemens IQ300 bestaat uit maar liefst vijf legplateaus, waarvan er vier uitschuifbaar zijn. Daardoor kun je de inhoud van de koelkast optimaal organiseren. Bovendien beschikt het toestel over vier handige deurvakken en een verchroomde flessenhouder om geopende flessen op te leggen. Om vlees en vis optimaal te bewaren, dan is de temperatuur best 2 à 3 graden lager dan de rest van de koelkast. Dit kan in de Siemens iQ300 KG39EVL4A dankzij de HyperFresh-lade. Zo blijven vlees en vis langer vers. Eten koelen doe je in dit toestel dus op een aangepaste manier voor verschillende types voeding.
SuperKoelen: breng voeding direct op de juiste temperatuur
De hele week door genieten van lekker eten, ook als je geen tijd hebt om elke dag boodschappen te doen, het kan met deze Siemens IQ300 KG39EVL4A. Dankzij de SuperKoelen-functie breng je nieuwe voedingswaren direct op de juiste temperatuur als je ze inlaadt. Verder zorgt de PowerVentilation voor een constante koeling. Het vriesgedeelte van dit toestel is ook state-of-the-art. De vriezer is bijvoorbeeld uitgerust met de LowFrost-technologie. Met deze technologie beperk je ijsvorming in het vriesvak tot een absoluut minimum en hoef je het toestel veel minder te ontdooien om het ijsvrij te maken. De lades van dit toestel zijn transparant. Bovendien is er een BigBox voor grote verpakkingen.
Energiezuinige ledverlichting
In een koelkast en diepvries is het belangrijk om een goed overzicht te hebben over de inhoud. Pas dan kun je zorgen voor een goede indeling en schikking van je etenswaren. Dankzij de ingebouwde ledverlichting is dit nog nooit zo gemakkelijk geweest. Bovendien is ledverlichting uiterst energiezuinig en heel duurzaam. Het licht is rustig voor de ogen. Energiezuinig is ook de gescheiden temperatuursregeling voor de koeler en de vriezer. Doordat ze beiden apart koelen, verbruikt het toestel minder energie. Het toestel is dan ook uitgerust met het sterke A+++ label. Kortom, ben je op zoek naar een toestel om voedingswaren voor het hele gezin te bewaren? Dan is de Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG39EVL4A de perfecte keuze.

Laatst bekende prijs: € 729.00

Bekijk alle Siemens iQ300 koelvriescombinatie KG39EVL4A reviews

About the Author