Siemens IQ300 koelvriescombinatie KG39NXI35 review

Siemens IQ300 koelvriescombinatie KG39NXI35 review

BEKIJK MEER REVIEWS & BESTEL

Gebruiker reviews Siemens IQ300 koelvriescombinatie KG39NXI35

Naam
Jouw review in 1 zin
Review score
Review toelichting

Product informatie:

De Siemens KG39NXI35: een ruime koelvriescombinatie voor grote huishoudens
De ruime koelvrieskast Siemens KG39NXI35 biedt een flexibel indeelbare ruimte. Groente, fruit, vis en vlees blijven tot wel twee keer zo lang vers. Deze koelvriescombinatie is geschikt voor huishoudens die veel koel- en vriesruimte nodig hebben.
Een ruime koelvriescombinatie met vriesvak onder
De ruime Siemens KG39NXI35, met vriesvak onder, heeft een inhoud van 366 liter:t een koelgedeelte van 279 liter en een vriesgedeelte van 87 liter. In het vriesgedeelte vind je drie transparante lades. Deze koelvrieskast maakt gebruik van de NoFrost-technologie. Dit voorkomt ijsvorming. De vrijstaande koelvrieskast is 203 centimeter hoog en heeft roestvrijstalen deuren. Vingerafdrukken blijven niet zichtbaar met de anti-vingerafdruklaag. Verder zijn er maar liefst drie hyperFresh-lades, één voor groente en fruit en twee voor vis en vlees. Zo blijven groente, fruit, vis en vlees langer vers. Daarnaast heeft de koelvriescombinatie handige schappen, zoals een eiervak en een flessenrooster. Als je snel een flesje drinken koud wilt hebben, kies je voor superKoelen of superVriezen. Ook bij stroomuitval blijven je boodschappen nog zo’n 16 uur vers. 
Een energiezuinige koelvriescombinatie met flexibele ruimte
Deze koelvrieskast heeft de op een na zuinigste energieklasse, namelijk A++. Het vriesgedeelte is flexibel in te delen door VarioFreezing. Ook is de easyLift-glasplateau in hoogte verstelbaar. Zo creëer je gemakkelijk meer ruimte. De temperatuur in de koelvriescombinatie wordt gelijk verdeeld door het multi-airflowsysteem. De Siemens KG39NXI35 biedt veel ruimte voor het hele gezin. In het koelgedeelte blijft eten lang vers en je kunt snel een flesje drinken koelen. Deze koelvriescombinatie is ook nog eens tijdbesparend. Het ruime vriesgedeelte hoeft namelijk niet ontdooid te worden. De Siemens KG39NXI35 is een energiezuinige koelvrieskast met een modern design die genoeg ruimte biedt voor ieder huishouden.
bekijk hier alle Siemens koelvriescombinaties

Laatst bekende prijs: € 699.00

Bekijk alle Siemens IQ300 koelvriescombinatie KG39NXI35 reviews